A Toshiba klímákról az embereknek a japán minőségi berendezés jut először az eszéba. A Toshiba klíma még a japán márkák közül is az egyik legjobb. A legtöbb klímakészülék kiemelkedő hangsúlyt fektet a megfelelő levegő tisztításra. Viszont a Toshiba klíma túltesz mindezeken. Nemcsak a megfelelő hőmérsékletet, és a beállított optimális páratartalmat biztosítja a részedre, hanem számtalan légtisztítási mód segítségével az ideális minőségű levegőt is szolgáltatja.

Az erős gazdasági növekedés a II. világháború után, arra motiválta a Japánokat többek között, hogy Amerika példája nyomán klímaberendezéseket is gyártsanak. Az első japán termékeket már az 50-es években piacra dobták, és innovációkkal hívták fel magukra a figyelmet.

Világszerte az első split klímaberendezéseket 1961-ben mutatja be a Toshiba.

Ezeknél a toshiba klímakészülékeknél a bel- és kültéri készülék csak rézcsővezetékeken keresztül van összekötve. A Toshiba áttanulmányozta a klímatechnikai piacot és forradalmi újításokat fejlesztett ki az elmúlt 30 évben. Erős konkurencia jellemzi ezt a szektort. Elsődleges szerepet játszott a minőség a Toshiba klíma számára, és a legfőbb különbség is ez lesz a jövőben, köztük és más klímatechnikai gyártó cégek között.

A klímaberendezések gyártásakor a Toshiba filozófiája „ Nem engedhetjük meg a pontatlanságot, nincs kompromisszum, csak kiváló minőség!”

A Jobb közérzet biztosítására az egész család számára kiváló befektetést jelentenek a Toshiba klímaberendezések, a hőmérséklet egyszerű szabályozásának köszönhetően.

Közel 40 ország, 112 telephely és leányvállalat tevékenységeit ellenőrzi a Toshiba Corporation napjainkba.

1999-ben új fejezet nyílt meg amikor a Toshiba további globális terjeszkedése folyamán vegyesvállalatot alapított, a klímaberendezések eredeti feltalálójával és legnagyobb gyártójával , az amerikai óriás Carrirrel.

Toshiba klíma szűrőrendszere

A folyamat kezdődik a porszűrővel, mely minden Toshiba klíma alaptartozéka. Ez egy nagyméretű, mosható műanyag szűrő mely a készüléken áthaladó levegőből szűri ki a porszemcséket. A mechanikus légtisztításon felül intelligens tisztítási folyamat is történik. Ennek az alaplényege az, hogy a természet számtalan olyan lehetőséget kínál, mely tökéletes a légtisztításhoz. Ezt a Toshiba klímákban a gyártó ötletesen felhasználta. Az ezüst és tejsavenzimek tökéletesek a feladat elvégzésére. A vírusokat és a baktériumokat hatékonyan eltávolítják a levegőből. A végeredmény minden kellemetlen szag elvonása a levegőből és a baktériumok 99{279ae281cf8c073b7283402c45cfd8ff7449de02d099f23cad0ff24d5bb5d3b0}-nak eltávolítása. Egyes Toshiba klímákban elektromos működésű légtisztítással is találkozhatsz. (plazma szűrő) Ez a módszer garantálja az igazán kisméretű részecskék kivonását is a levegőből, melyet hagyományos szűrők képtelenek megvalósítani. A folyamat során a porszemcsék elektromosan feltöltődnek, majd a megváltozott polaritásuknak köszönhetően fennakadnak a berendezés belső felületén. Később a klíma tisztításakor könnyedén lemoshatók a felületről.

Ezeken túlmenően egyes típusok levegő ionizátort is tartalmaznak. Ez a technológia képes olyan minőségű levegőt varázsolni az otthonodba, irodádba, mely kizárólag vízesések közvetlen közelében található. Igen, ez nem vicc, és nem is túlzás. A beépített levegő ionizátor több tízezer negatív töltésű ionnal tölti fel a helység légterét köb-centiméterenként. A végeredmény friss hegyi levegőnek, vizek, tavak közeli levegőnek a minősége a környezetedben. Ne lepődj meg, ha stresszmentesebbnek fogod érezni magad, javul az anyagcseréd, vagy frissebb lesz a gondolkodásod.

Toshiba klíma főbb előnyei:

-Alacsony üzemeltetési költségek: Magas hatásfok az inverter technológia és a kettős forgódugattyús kompresszorok
kombinációjának köszönhetően.

-Kiemelkedően magas hatékonyság részterheléskor a Toshiba inverteres klímákban

-Alacsony áramfogyasztás – alacsony üzemeltetési a toshiba klímáknak köszönhetően

-A modern klímaberendezésekkel szemben támasztott követelmények manapság nagyon magasak. Az optimális
komfortérzethez nemcsak a hőmérséklet tartozik, hanem a megfelelő légeloszlás, a levegő tisztasága és a rugalmas
vezérlés. A minőségileg magas színvonalú Toshiba termékek még további igényeknek is megfelelnek, mint például
minimális üzemeltetési költségek, egyszerű telepítés és magas szintű rugalmasság. A Toshiba klíma segítségével Ön is megtalálja a tökéletes légkondicionálót, amivel hosszú távon elégedett lesz.

Közkedvelt típus a Toshiba mirai inverteres oldalfali klíma, melyet a lakossági vásárlók nagy többsége választ.