+36 30 261 1335      +36 30 257 4126

45 000Ft

Stadler Form Oskar Hidegpárásító

  • ISC™ ionos ezüstkocka
  • Illóolaj adagoló
  • Beépített higrosztát
  • Éjszakai üzemmód lehalványított lámpákkal
  • 2 fokozatú üzem:
  • I. fokozat (6 watt, max. 180 g/óra)
  • II. fokozat (18 watt, max. 300 g/óra)
  • Automatikus kikapcsolás, ha a tartály üres
Szobaméret: 45-65 m²

Leírás

Stadler Form Oskar Hidegpárásító

A Stadler Form Oskar Hidegpárásítóról

A készülék a természetes (hideg) párolgás elvén működik. A helyiség levegőjét egy nedvesítő betéten szívja keresztül a ventilátor segítségével.

Ez a nedvesítő betét a tartályból felszívja a vizet. A helyiség levegője ezen a nedves rétegen keresztülhalad, felvéve onnan a nedvességet. A beépített hygrosztát révén, öt lépcsőben szabályozható a páratartalom 40 – 60 %-ig. A készülék önműködően lekapcsolt ha kifogyott a tartályból a víz. 2 ventilátor sebességfokozattal rendelkezik, valamint éjszakai üzemmódban a led lehalványítható vagy lekapcsolható.

Rendelkezik, Illóolaj adagolóval, amely alkalmassá teszi aroma terápiára.

Higiénia

A készülék normál csapvízzel működtethető. Az OSKAR fontos tartozéka az antibakteriális szűrőbetét, amely nem enged a levegőbe kórokozókat. A szűrőbetét folytonos használat mellett a gyári javaslat szerint 2-3 hónapos gyakorisággal cserélendő.

Ionic Silver Cube ezüst tégla

Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását. A Stadler Form cég egy Silversan ™ nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.

https://www.youtube.com/watch?v=qWGaI2CwX1c#action=share

 

További információk

meret-sze-ma-me

szobameret

viztartaly-merete-l

netto-tomeg-kg

szin

garancia

raktaron

Ajánlatkérés

Stadler Form Oskar Hidegpárásító