+36 30 261 1335      +36 30 257 4126

42 000Ft

Stadler Form Fred Meleg párásító

  • Meleg párásító
  • Beépített hidrosztát
  • Páraerősség szabályozás
  • Automatikus kikapcsolás, ha a tartály üres
  • Kerámia bevonatú fűtő elem
Szobaméret: 45-65 m²

Leírás

Stadler Form Fred Meleg párásító

A Stadler Form Fred Meleg párásítóról

A készülék egy gőzt előállító , kerámia bevonatú fűtőelemmel rendelkező légnedvesítő, amely a beépített Hygrostat egység révén pontosan szabályozza a helyiség páratartalmát.Az üres tartály esetén automatikusan lekapcsoló szerkezet egyedülálló az osztályában és jelentősen hozzájárul a készülék energiatakarékosságához.

A Hygrostat légnedvesség mérővel állíthatja be a levegő páratartalmát. A beállítási tartomány 20 – 90 % relatív páratartalom között választható meg.

Ideális megoldás nagyobb helyiségek párásítására. Abszolút higiénikus. Minden bekapcsolásnál fertőtleníti magát (felforralja a vizet.) A készüléknek két sebesség fokozata van, valamint rendelkezik páraerősség szabályozóval. A kivehető víztartályból egy kis mennyiségű víz folyik a párologtató elemre. Az elektronikus vezérlésű párologtató elem elgőzölögteti a vizet. Így párásítja a helyiséget. A fűtő elem mélyen a készülék belsejében egyszerre csak egy kis mennyiségű vizet forral. A gőz a készülék tetején távozik a készülékből és azonnal eloszlik a helyiség levegőjében.

Higiénia

A készülék minimális karbantartást igényel. A tapadásmentes bevonattal ellátott elemnek és a Magic Ball-nak köszönhetően. A Magic Ball összegyűjti a vízkő nagy részét. A vízkő egy kis 20%-os ecettel könnyen eltávolítható.

 

További információk

meret-sze-ma-me

szobameret

viztartaly-merete-l

netto-tomeg-kg

szin

garancia

raktaron

Ajánlatkérés

Stadler Form Fred Meleg párásító