+36 30 261 1335      +36 30 257 4126

1 186 914Ft

Panasonic FLAGSHIP KIT-VZ9-SKE Klímaberendezés

 • Környezetbarát R32 gáz
 • ÚJ forma
 • Erőteljesebb légáramoltatás a kívánt hőmérséklet gyors elérése érdekében
Hűtőteljesítmény: 2,5 kW
Fűtőteljesítmény: 3,6kW
Energiaosztály: A++/A++
Szobaméret: 20-30 m²

Leírás

Panasonic FLAGSHIP KIT-VZ9-SKE Klímaberendezés

 

Energia – megtakarítás

 • Inverteres rendszer:  Az Inverter termékcsalád nagyobb hatékonyságot és jobb komfortérzetet biztosít. Hőmérséklet szabályozása precízebb, nagy ingadozásoktól mentes, ami kevesebb energia felhasználásával tartja állandó szinten a környezeti hőmérsékletet, és jelentős csökkenést eredményez a zaj- és a rezgésszintben.
 • R32 hűtőközeg:  Az R32 hűtőközeget tartalmazó hőszivattyúink globális felmelegedési potenciálja (GWP) sokkal alacsonyabb. Fontos lépés az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésére. Az R32 egy összetevőből álló hűtőközeg, ezért egyszerűen újrahasznosítható.
 • Otthoni Econavi: A napfényérzékelő képes a helyiségben észlelt körülményeknek megfelelően optimalizálni a légkondicionáló működését, így érve el jelentős energia-megtakarítást. Egy gombnyomással energiát is megtakaríthat.
 • R2 forgódugattyús kompresszor: Panasonic R2 forgódugattyús kompresszor. A szélsőséges körülményekre tervezett forgódugattyús kompresszor nagy teljesítményű és hatékony.

Egészséges levegő és kényelem

 • nanoe™ X: A Panasonic legújabb fejlesztése, a nanoe™ X segít semlegesíteni a szagokat, valamint elpusztít bizonyos baktériumokat és vírusokat, melyek ártalmasak lehetnek családja jó közérzetére.
 • Rendkívül csendes működés: Legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egységünk az egyik legcsendesebb készülék a piacon, A beltéri egység pedig szinte
  észlelhetetlen, 18 dB(A)-s zajszinten működik
 • Nyaraló funkció: Ez az innovatív funkció 7-8 °C-on tartja a ház hőmérsékletét, így elkerülhető a csövek téli befagyása. Ez a funkció különösen nyaralókban, hétvégi házakban nagyon hasznos.
 • Fűtés akár -15 °C-os hőmérséklet mellett: A légkondicionáló hőszivattyú üzemmódban akár -15 °C külső hőmérséklet esetén is működik.

Kibővített csatlakozási lehetőségek

 • Internet Control: Az Internet Control egy olyan új generációs, felhasználóbarát távvezérlő rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy egyszerű Android vagy iOS okostelefonnal, táblagéppel vagy PC-vel az interneten keresztül bárhonnan irányítani tudják légkondicionáló vagy hőszivattyú egységeiket.

További információk

marka

klima-tipus

inverteres

hutoteljesitmeny

futoteljesitmeny

szobameret

energiaosztaly

extra-szuro

belso-zajszint

kulso-zajszint

belteri-meret

kulteri-meret

belteri-sulykg

kulteri-sulykg

hatekonysag-scop-ww

hatekonysag-seer-ww

hutokozeg

biztositek-a

elektromos-betap

csohossz-maxemeles

hutes-mukodesi-tartomany-c

futes-mukodesi-tartomany-c

garancia

raktaron

wifi

Ajánlatkérés

Panasonic FLAGSHIP KIT-VZ9-SKE Klímaberendezés