+36 30 261 1335      +36 30 257 4126

336 600Ft

Mitsubishi MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF Klímaberendezés

 • Magas eneregiahatékonyság hűtés és fűtés esetén is
 • Wifi-Ready
 • Új hármas szűrő rendszer
Hűtőteljesítmény: 3,5 kW
Fűtőteljesítmény: 3,5 kW
Energiaosztály: A++/A++
Szobaméret: 30-40 m²

Leírás

Mitsubishi MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF klíma mitsubishi-logo_250x200

A Mitsubishi MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF klíma 3,5 kW teljesítménnyel egy rendkívül energiatakarékos hűtő-fűtő berendezésként szolgál bármelyik háztartásban. 30-40 m²-es helyiségbe ajánljuk. Télen akár -15°C-os külső hőmérsékletig páratlan fűtést biztosít. Wi-Fi kapcsolattal bárhonnan ki/be kapcsolható a Mitsubichi klímaberendezés. Econo Cool rendszernek köszönhetően jelentős energiát takarít meg és állandó kellemes hőmérsékletről gondoskodik.

Főbb tulajdonságai

Energiatakarékos inverter technológia

 • Az inverter rendszerek abszolút gazdaságosan működnek a fokozatmentes teljesítmény beállításnak köszönhetően. Pontosan azt a hűtési/fűtési teljesítményt bocsátanak rendelkezésre, amelyre szükség van.

MELCloud

 • Az új WIFI-adapter klímaberendezések okos telefonokkal, táblagépekkel vagy személyi számítógépekkel történő távirányítására szolgál. Egy saját fejlesztésű szoftveren keresztül a Felhasználó számára átfogó adatok állnak rendelkezésre a klímatechnika működtetésére. A szoftver lehetővé teszi a klímaberendezés beállításainak egyszerű megjelenítését a gazdaságos üzemeltetés biztosítására és emellett többnyelvű kezelői felülettel rendelkezik.

Hőszivattyús üzemeltetés

 • A hőszivattyú funkció lehetővé teszi a helyiségek energiatakarékos fűtését a HR sorozatú modellekkel (HR25, HR35, HR50). A nagy hatásfok még alacsony hőmérséklet esetén is csekély energiafogyasztást biztosít. Sok esetben lehetséges a hagyományos fűtésrendszerek hőszivattyúkkal történő helyettesítése.

Visszakapcsolás áramkimaradás után

 • A készülékek a feszültség visszakapcsolásakor automatikusan az utoljára kiválasztott beállításhoz térnek vissza. Ezáltal nagyfokú üzembiztosság szavatolható.

Econo Cool

 • Az Econo Cool funkcióval energiát takaríthat meg: Hűtés közben a beállított hőmérséklet automatikusan 2 °C-szal megemelkedik. Egy különleges szellőztető program gondoskodik az állandó és kellemes klímáról, miközben a hűtési teljesítmény minimálisra csökken.

Be-/kikapcsolási időzítő

 • A be-/kikapcsolási időzítővel kötött be- és kikapcsolási idő programozható be.

Heti időzítő

 • A heti időzítővel akár 4 egyedi kapcsolási pont is beállítható minden napra. A készülék rugalmasan be- és kikapcsolható. Ezen kívül minden kapcsolási pontban lehetőség van a hőmérséklet megadására is – ilyen módon a készülék a szükségleteknek megfelelően és energiatakarékosan vezérelhető.

Silent

 • A csendes üzemmód különösen alacsony működési zajszintet biztosít. Éjszaka is kellemesen lehet aludni a légkondicionáló működése mellett.

 

További információk

marka

klima-tipus

inverteres

hutoteljesitmeny

futoteljesitmeny

szobameret

energiaosztaly

extra-szuro

belso-zajszint

kulso-zajszint

belteri-meret

kulteri-meret

belteri-suly-kg

kulteri-suly-kg

hatekonysag-seer

hatekonysag-scop

hutokozeg

hutes-futes-aramfelvetel-a

elektromos-betap

biztositek-a

csohossz-maxemeles

hutes-mukodesi-tartomany-c

futes-mukodesi-tartomany-c

wifi

garancia

raktaron

Ajánlatkérés

Mitsubishi MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF Klímaberendezés