+36 30 261 1335      +36 30 257 4126

646 900Ft

LG Artcool Gallery A09FT Klímaberendezés

  • Automatikus tisztítás
  • Gyors hűtés
  • Csendes üzemmód
Hűtőteljesítmény: 2,5 kW
Fűtőteljesítmény: 3 kW
Energiaosztály: A++/A++
Szobaméret: 15-20 m²

Leírás

LG Artcool Gallery A09FT Klímaberendezés

A prémium kategóriás LG Artcool Gallery klímaberendezése a gyártó jelenlegi csúcskészüléke, mely a létező összes extrával fel van szerelve. A kimagasló műszaki tartalom mellett az LG a küllemre is nagy hangsúlyt fektetett.

A készülék egyik legkülönlegesebb jellemzője a Plasmaster Ionizátor, mely hatékonyan képes elpusztítani a levegőben lévő káros vírusokat és baktériumokat.

Magasfokú energiahatékonyság

Az LG forradalmian új, Inverter V technológiája hatékony, mégis csendes működéssel és minimalizált energiafogyasztással büszkélkedhet.

3 csőköteges hibrid hőcserélő

Tovább tökéletesített energiahatékonyság a 3 csőköteg hibrid hőcserélőnek és növelt járatszámú csőnek köszönhetően.

+1 köteg elhelyezése a hibrid hőcserélőbe

hőveszteség csökkentése különböző átmérőjű csövek használatával

40%-kal megnövelt csőbeltér

Tökéletesített ferdelapátos ventilátor

A második, a légkifúvóban a légáramot csökkentő örvény redukálásával és a ventilátor méreteinek növelésével a légáramlás értéke 12mm3-ről 15,5-re emelkedett.

9,1 SEER, 5,2SCOP: Nagy hatékonyságú kompresszor és átváltó szelep

Forgó kompresszor és motorhatékonyság

A beszívó csatlakozások számát kettőről egyre csökkentettük a hűtőközeg-kompresszió hatékonyságának növelése érdekében, alacsony sebességfokozati feltételek mellett. A készülék egyenáramú motorja jelenleg a világ egyik leghatékonyabb motorjaként van számon tartva.

Bistabil átváltószelep

0w-ra csökkentett négyirányú szelepe bemenő teljesítmény bistabil típus használatával

Aktív energiaszabályozás

Ennek a funkciónak a használatával, csökkentett energiafogyasztás mellett is tökéletes hatékonyság és hűtőteljesítmény érhető el:

1. lépés: 100% hűtés 100% energiafogyasztás mellett. Ez a funkció akkor ajánlott, ha sokan vannak a szobában, és sok a mozgás

1. fokozat, Energy control:  74%-os energiafogyasztás mellett 80%-os hűtő teljesítmény érhető el. Ezt a funkciót akkor ajánljuk, ha csak páran vannak a szobában és nincs nagy mozgás.

2. fokozat: 54%-os energiafogyasztás mellett 24%-kal nagyobb hűtőséi jóságfok és 60%-os hűtő teljesítmény érhető el. Ezt a funkciót akkor ajánljuk, ha egyedül van a szobában és nem mozog.

Teljes csend: akár 19dB-es alacsony zajszint

Az LG artcool klímaberendezés szinte zajtalan működéséért a gyártó egyedi, alacsony rezgésszámú kompresszora, ferdelapátos ventilátora és a kefenélküli, egyenáramú motorja a felelős.

Ferdelapátos ventilátor:

A ventilátorlapát felületi nyomásának csökkentésével minimalizált interferencia

Kefe nélküli, egyenáramú (BLDC) ventilátor-motor:

Az erőteljes ND mágnességgel és megnövelt forgatónyomatékkal, illetve 13 különböző, csendes működést biztosító sebességfokozat pontos szabályozásával, a BLDC motor jelentős levegő-mennyiséget és magas statikus nyomást biztosít, alacsony elektromos és mechanikus zajszint mellett, ezzel lehetővé teszi a magas fordulatszámú üzemmódot.

Alacsony rezgésszámú kompresszor:

A teljesen egyedi, különleges kialakítás csökkenti a forgó ikerkompresszor  rezgésszámát az egyidejű dupla bütyök használata mellett, míg a nyomatékingadozást, az egyszerű forgó kompresszorhoz képest, 40%-kal csökkenti.

Automatikus tisztítás:

A funkció megakadályozza a baktériumok és penész megtelepedését a légkondicionáló hőcserélő egységén, ezzel sokkal kellemesebb és biztonságosabb környezetet teremtve otthonában.

Csendes üzemmód:

Az LG légkondicionálói legkényelmesebb környezetet biztosítják, miközben a legalacsonyabb zajszinttel működnek a világon és tökéletes terelőlapát-beállítást biztosítanak.

Gyorshűtés:

Függetlenül a kültéri hőmérséklettől, az LG légkondicionálói gyorsan biztosítják a hideg levegőt, amely a szoba minden sarkába elér és a nagy hűtési teljesítménynek köszönhetően még a nagy területű szobák is gyorsan lehűthetőek.

További információk

marka

klima-tipus

inverteres

hutoteljesitmeny

futoteljesitmeny

szobameret

energiaosztaly

extra-szuro

belso-zajszint

kulso-zajszint

belteri-meret

kulteri-meret

belteri-sulykg

kulteri-sulykg

hatekonysag-seer-ww

hatekonysag-scop-ww

hutokozeg

hutes-futes-aramfelvetel-a

elektromos-betap

biztositek-a

csohossz-maxemeles

hutes-mukodesi-tartomany-c

futes-mukodesi-tartomany-c

wifi

garancia

raktaron

Ajánlatkérés

LG Artcool Gallery A09FT Klímaberendezés