317,487Ft

Fisher Art FSAIF-Art-92AE3/FSOAIF-Art-92AE3 Rose gold Klímaberendezés

  • Csendes, nyugodt éjszakák
  • Elegáns megjelenés
  • Kellemes légkört teremt
SKU fisher-fsaif-art-90ae2-g-gold-klimaberendezes Kategóriák , , , , , ,

Leírás

Fisher Art FSAIF-Art-92AE3/FSOAIF-Art-92AE3 Rose gold Klímaberendezés

Fisher Art FSAIF-Art-90AE2-G ( Gold) oldalfali inverteres klímaberendezés egy elegáns megjelenés (tükrös előlap, V-forma) kivitelben készült.
Automatikusan nyíló előlapja , üzemmód jelző színes LED fénye különösen elegánssá teszi a FISHER FSAIF-Art-90AE2-G (Gold) Klímaberendezést. ,
WIFI csatlakozás opcionálisan választható hozzá az Ön kényelme érdekében.
A FISHER FSAIF-Art-90AE2-G (Gold ) Klímaberendezés PLASMA szűrővel és hideg-katalitikus szűrővel van ellátva.
Növelt hatékonyságú porszűrővel rendelkezik, Digitális kijelzés, Automatikus éjszakai komfort üzemmód: elsötétülő kijelző és csökkentett zajszint, Öntiszító funkció, Follow me funkció, 8 C temperáló fűtés funkció, Alacsony zajszintű üzemmód (SILENT), Időzítés (24 óra idő intervallum), Éjszakai üzemmód (SLEEP), Párátlanító üzemmód, Meleg indítás, TURBO üzemmód, 4 irányú automatikus légterelés (le/fel – jobbra/balra), Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között), Automatikus újraindulás áramkimaradás után, 5 fokozatú kültéri ventilátor, Szűrőtisztítási igény kijelzése (opcionális), Hűtőköri hiba kijelzés, 1 W fogyasztás Stand-By állapotban, Teljes méretű beltéri szerelőhátlap, Infra távirányító, 3D DC inverter.  

Mitől a legjobb?

A Fisher ART klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.
Automatikusan nyíló előlap
A 3D inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.
A plazmaszűrő egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.

Növelt hatékonyságú porszűrő
Automatikus éjszakai komfort üzemmód: elsötétülő kijelző és csökkentett zajszint, a csendes, pihentető alvásért.
A hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb).
Melegindítás: fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.
Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért. egyenletes légeloszlásért.
„Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
Öntisztító funkció: megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.
Alacsony zajszintű üzemmód
Időzítés
Éjszakai üzemmód
Párátlanító üzemmód
TURBO üzemmód
Automatikus téli-nyári átváltás
Automatikus újraindulás áramkimaradás után

 

 

További információk

marka

Klíma típus

Inverteres

Hűtőteljesítmény

Fűtőteljesítmény

Szobameret

Energiaosztály

Extra szűrő

ZajszintBelso

ZajszintKulso

belteri-meret

kulteri-meret

belteri-sulykg

kulteri-sulykg

hatekonysag-seer-ww

hatekonysag-scop-ww

Hűtőközeg

aramfelvetel-hutesfutes-a

elektromos-betap

biztositek-a

csohossz-maxemeles

mukodesi-tartomany-hutes-c

mukodesi-tartomany-futes-c

Wifi

Garancia

Raktaron