+36 30 261 1335      +36 30 257 4126

296 900Ft

Fisher Art FSAUIF-Art-93AE3-G Rose gold Klímaberendezés

  • Csendes, nyugodt éjszakák
  • Elegáns megjelenés
  • Kellemes légkört teremt
Hűtőteljesítmény: 2,5 kW
Fűtőteljesítmény: 2,8kW
Energiaosztály: A++ / A+
Szobaméret: 20-30 m²

Leírás

Fisher Art FSAIF-Art-92AE3/FSOAIF-Art-92AE3 rosegold Klímaberendezés

Klímák művészi kivitelben. A Fisher Art FSAIF-Art-92AE3/FSOAIF-Art-92AE3 klímaberendezés rosegold színben nem csak otthona hűtéséről és fűtéséről gondoskodik, de tisztán tartja a levegőt és a lakás díszeként is funkcionál. 2,5 kW-os teljesítménnyel rendelkezik. Ajánlott helyiség méret 20-30 m². Plazmaszűrővel rendelkezik, hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is. A 3D inverteres teljesítményszabályozásnak köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhető. Rendkívül halk a működése. Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) felel az egyenletes légeloszlásért. A beépített párátlanító szabályozza a helyiség páratartalmát.

Fő tulajdonságok:

A Fisher ART klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.
Automatikusan nyíló előlap
A 3D inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.
A plazmaszűrő egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.

Növelt hatékonyságú porszűrő
Automatikus éjszakai komfort üzemmód: elsötétülő kijelző és csökkentett zajszint, a csendes, pihentető alvásért.
A hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb).
Melegindítás: fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.
Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) felel az egyenletes légeloszlásért.
„Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
Öntisztító funkció: megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.
Alacsony zajszintű üzemmód
Időzítés
Éjszakai üzemmód
Párátlanító üzemmód
TURBO üzemmód
Automatikus téli-nyári átváltás
Automatikus újraindulás áramkimaradás után

 

 

További információk

marka

klima-tipus

inverteres

hutoteljesitmeny

futoteljesitmeny

szobameret

energiaosztaly

extra-szuro

belso-zajszint

kulso-zajszint

belteri-meret

kulteri-meret

belteri-suly-kg

kulteri-suly-kg

hatekonysag-seer

hatekonysag-scop

hutokozeg

hutes-futes-aramfelvetel-a

elektromos-betap

biztositek-a

csohossz-maxemeles

hutes-mukodesi-tartomany-c

futes-mukodesi-tartomany-c

wifi

garancia

raktaron

Ajánlatkérés

Fisher Art FSAUIF-Art-93AE3-G Rose gold Klímaberendezés