fbpx

347 967Ft

Fisher Art FSAIF-Art-122AE3/FSOAIF-Art-122AE3 Rose gold Klímabernedezés

  • Csendes, nyugodt éjszakák
  • Elegáns megjelenés
  • Kellemes légkört teremt

Leírás

Fisher Art FSAIF-Art-122AE3 / FSOAIF-Art-122AE3 Rose gold

Fisher Art FSAIF-Art-120AE2-G ( Gold) oldalfali inverteres klímaberendezés egy elegáns megjelenés (tükrös előlap, V-forma) kivitelben készült.
Automatikusan nyíló előlapja , üzemmód jelző színes LED fénye különösen elegánssá teszi a FISHER FSAIF-Art-120AE2-G (Gold) Klímaberendezést. ,
WIFI csatlakozás opcionálisan választható hozzá az Ön kényelme érdekében.
A FISHER FSAIF-Art-120AE2-G (Gold ) Klímaberendezés PLASMA szűrővel és hideg-katalitikus szűrővel van ellátva.
Növelt hatékonyságú porszűrővel rendelkezik, Digitális kijelzés, Automatikus éjszakai komfort üzemmód: elsötétülő kijelző és csökkentett zajszint, Öntiszító funkció, Follow me funkció, 8 C temperáló fűtés funkció, Alacsony zajszintű üzemmód (SILENT), Időzítés (24 óra idő intervallum), Éjszakai üzemmód (SLEEP), Párátlanító üzemmód, Meleg indítás, TURBO üzemmód, 4 irányú automatikus légterelés (le/fel – jobbra/balra), Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között), Automatikus újraindulás áramkimaradás után, 5 fokozatú kültéri ventilátor, Szűrőtisztítási igény kijelzése (opcionális), Hűtőköri hiba kijelzés, 1 W fogyasztás Stand-By állapotban, Teljes méretű beltéri szerelőhátlap, Infra távirányító, 3D DC inverter.  

Mitől a legjobb?

A Fisher ART klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.
Automatikusan nyíló előlap
A 3D inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.
A plazmaszűrő egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.

Növelt hatékonyságú porszűrő
Automatikus éjszakai komfort üzemmód: elsötétülő kijelző és csökkentett zajszint, a csendes, pihentető alvásért.
A hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb).
Melegindítás: fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.
Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért. egyenletes légeloszlásért.
„Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
Öntisztító funkció: megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.
Alacsony zajszintű üzemmód
Időzítés
Éjszakai üzemmód
Párátlanító üzemmód
TURBO üzemmód
Automatikus téli-nyári átváltás
Automatikus újraindulás áramkimaradás után

 

 

További információk

Márka

Klíma típus

Inverteres

Hűtőteljesítmény

Fűtőteljesítmény

Szobaméret

Energiaosztály

Extra szűrő

Belső zajszint

Beltéri méret

Kültéri méret

Beltéri súly (kg)

Kültéri súly (kg)

hatekonysag-seer-ww

hatekonysag-scop-ww

Hűtőközeg

Hűtés/fűtés áramfelvétel (A)

Elektromos betáp

Biztosíték (A)

Csőhossz maxemelés

Hűtés működési tartomány (C°)

Fűtés működési tartomány (C°)

Wifi

Garancia

Raktáron