455,917Ft

FISHER Comfort Plus FSAI-CP-240BE3 Klímaberendezés

 

  • Alacsony zajszintű üzemmód
  • Időzítés
  • Éjszakai üzemmód
SKU fisher-comfort-plus-fsai-cp-240be3-klimaberendezes Kategóriák , , , , , ,

Leírás

FISHER Comfort Plus FSAI-CP-240BE3 Klímaberendezés

Miért is? Mert a Fisher Comfort Plus FSAI-CP-240BE3 Klímaberendezés termékek palettájuk sokszínűségéhez, gazdaságos üzemeltethetőség, kiváló szűrőrendszerek, kedvező árak társulnak. A Fisher klímák között találunk oldalfali, mono, multi, kazettás, parapet, padlóra állítható készülékeket és mobil klímákat, ezen kívül légfüggönyöket és napelemes csomagokat. A gyártó ingyenes regisztrációt követően 3 vagy 6 év extra garanciát biztosít termékeire (részletek a gyártó honlapján, vagy telefonon).

A FISHER Comfort Plus FSAI-CP-240BE3 típusú klímaberendezések energia hatékonyságukat a korszerű technológiák beépítésének köszönhetik – A, A+, A++ energia besorolásúak. A DC inverteres szabályozás, akár évi 40-50%-os energia megtakarítást hozhat, egy régebbi, hagyományos modellhez képest.

A FISHER Comfort Plus FSAI-CP-240BE3 típusú klímaberendezés levegő minősége sokat javul a különböző szűrőbetétek révén, egy speciális ionizátor, a Cold plazma a prémium klímákba lett beépítve. Mely megköti a szagokat és megsemmisíti a baktériumokat.

A Fisher klímák számos kényelmi és biztonsági funkciókat tartalmaznak, Wifi vezérlést, silver ionszűrőt, öntisztító funkciót, éjszakai üzemmódot, Zafir Blue bevonatú hőcserélőt, időzítőt és párátlanítót. Ha kedvező áron szeretne hozzájutni számos funkcióval rendelkező klímához, akkor válasszon Fisher klímáink közül!

 

 

 

További információk

marka

Klíma típus

Inverteres

Hűtőteljesítmény

Fűtőteljesítmény

Szobameret

Energiaosztály

Extra szűrő

ZajszintBelso

ZajszintKulso

belteri-meret

kulteri-meret

belteri-sulykg

kulteri-sulykg

hatekonysag-seer-ww

hatekonysag-scop-ww

Hűtőközeg

aramfelvetel-hutesfutes-a

elektromos-betap

biztositek-a

csohossz-maxemeles

mukodesi-tartomany-hutes-c

mukodesi-tartomany-futes-c

Wifi

Garancia

Raktaron