fbpx

455 917Ft

FISHER Comfort Plus FSAI-CP-240BE3 Klímaberendezés

 

  • Alacsony zajszintű üzemmód
  • Időzítés
  • Éjszakai üzemmód

Leírás

FISHER Comfort Plus FSAI-CP-240BE3 Klímaberendezés

Miért is? Mert a Fisher Comfort Plus FSAI-CP-240BE3 Klímaberendezés termékek palettájuk sokszínűségéhez, gazdaságos üzemeltethetőség, kiváló szűrőrendszerek, kedvező árak társulnak. A Fisher klímák között találunk oldalfali, mono, multi, kazettás, parapet, padlóra állítható készülékeket és mobil klímákat, ezen kívül légfüggönyöket és napelemes csomagokat. A gyártó ingyenes regisztrációt követően 3 vagy 6 év extra garanciát biztosít termékeire (részletek a gyártó honlapján, vagy telefonon).

A FISHER Comfort Plus FSAI-CP-240BE3 típusú klímaberendezések energia hatékonyságukat a korszerű technológiák beépítésének köszönhetik – A, A+, A++ energia besorolásúak. A DC inverteres szabályozás, akár évi 40-50%-os energia megtakarítást hozhat, egy régebbi, hagyományos modellhez képest.

A FISHER Comfort Plus FSAI-CP-240BE3 típusú klímaberendezés levegő minősége sokat javul a különböző szűrőbetétek révén, egy speciális ionizátor, a Cold plazma a prémium klímákba lett beépítve. Mely megköti a szagokat és megsemmisíti a baktériumokat.

A Fisher klímák számos kényelmi és biztonsági funkciókat tartalmaznak, Wifi vezérlést, silver ionszűrőt, öntisztító funkciót, éjszakai üzemmódot, Zafir Blue bevonatú hőcserélőt, időzítőt és párátlanítót. Ha kedvező áron szeretne hozzájutni számos funkcióval rendelkező klímához, akkor válasszon Fisher klímáink közül!

 

 

 

További információk

Márka

Klíma típus

Inverteres

Hűtőteljesítmény

Fűtőteljesítmény

Szobaméret

Energiaosztály

Extra szűrő

Belső zajszint

Külső zajszint

Beltéri méret

Kültéri méret

Beltéri súly (kg)

Kültéri súly (kg)

hatekonysag-seer-ww

hatekonysag-scop-ww

Hűtőközeg

Hűtés/fűtés áramfelvétel (A)

Elektromos betáp

Biztosíték (A)

Csőhossz maxemelés

Hűtés működési tartomány (C°)

Fűtés működési tartomány (C°)

Wifi

Garancia

Raktáron