+36 30 261 1335      +36 30 257 4126

1 057 800Ft

Daikin Stylish FTXA35AW/RXA35A Klímaberendezés

 • Inverteres vezérlés
 • Econo üzemmód
 • Gazdaságos üzemmód
 • Titánium Apatit fotokalitikus légszűrő
 • WiFi vezérlés
Hűtőteljesítmény: 3,5 kW
Fűtőteljesítmény: 4,0 kW
Energiaosztály: A++/A++
Szobaméret: 20-30 m²

Leírás

Daikin Stylish FTXA35AW/RXA35A Főbb tulajdonságok:daikin-logo

Daikin Stylish FTXA35AW/RXA35A klíma matt kristályfehér burkolatú, kompakt és funkcionális kivitel minden belső térbe beilleszthető. A kellemes hőmérséklet érdekében a Coanda-hatás optimalizálja a légáramlást. A speciálisan kialakított lamellák használatával a légáramlat jobb fókuszálása lehetővé teszi a még jobb hőmérséklet-elosztást a teljes szobában. Az intelligens hőérzékelő meghatározza a helyiség aktuális hőmérsékletét, és egyenletesen osztja el a levegőt a helyiségben, mielőtt olyan légáramoltatási programra kapcsol, amely a meleg vagy a hideg levegőt a szükséges területre irányítja. Gyakorlatilag nem hallható: a készülék olyan csendben működik, hogy el is fogja felejteni, hogy ott van.

Akár A +++ szezonális hatékonysági értékek hűtés és fűtés terén a modern technológiának és a beépített intelligenciának köszönhetően. A Flash Streamer elektronok alkalmazásával kémiai reakciót indít el a levegőben szálló részecskékkel, ezáltal lebontja az olyan allergéneket, mint a pollenek és a gombák, illetve eltávolítja a zavaró szagokat, így jobb minőségű, tisztább levegőt biztosít. Daikin Residential vezérlő: vezérelje a beltéri egységet helyi hálózaton vagy interneten keresztül bárhonnan. Hangalapú parancsok az Amazon Alexa vagy a Google Assistant használatával az olyan fő funkciók kezeléséhez, mint a beállított érték, üzemmód, ventilátorsebesség, stb. Az R32-es hűtőközeggel rendelkezik, ami 68%-kal csökkentik a környezeti hatásokat. A magas energia hatékonyságnak köszönhetően alacsonyabb energia fogyasztást eredményez.

Inverteres technológiaDaikin klíma japán

 • A Daikin Stylish használt inverteres technológia folyamatosan szabályozza a beltéri hőmérsékletet. A hagyományos rendszerekhez képest optimális komfortszintet biztosít, és 30%-kal csökkenti az energiaköltségeket.

Technológia

 • A Daikin célja, hogy a legújabb légkondicionálási és légkezelési technológiákat nyújtsa ügyfelei részére. Helyi Daikin szakértőnktől, viszonteladó partnerünktől további információkat tudhat meg az egységekbe beépített

speciális funkciókról.

Párásítás / párátlanítás

 • A legjobb teljesítmény és komfort biztosításához a Daikin technológia kiegészítő víztartály nélkül bármely hőmérsékleten a levegő páratartalmát is szabályozza.

KOMFORT LÉGÁRAMLÁS ÜZEMMÓD

 • A Komfort Légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást, kerülve a huzathatást és kényelmes komfortot biztosít függetlenül attól, hogy Ön éppen hol tartózkodik a helyiségben.

NAGYTELJESÍTMÉNYŰ ÜZEMMÓD

 • A legmelegebb és leghidegebb napokon szükséges, hogy a légkondícionáló gyorsan alkalmazkodjon az Ön igényeihez. A nagyteljesítményű üzemmód gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt lehűti, vagy felfűti a helyiséget és nem kell aggódnia a magas számla miatt, mert az egység automatikusan visszakapcsol normál üzemmódra, így nincs energiaveszteség.

GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD

 • Ha aggódik az energiaszámlák miatt, akkor a Gazdaságos üzemmód a megoldás, mert lehetővé teszi a légkondicionáló berendezés energiafogyasztásának beállítását. Ezzel az üzemmóddal elkerülhető, hogy áramkimaradást okozzon akkor, amikor több berendezés üzemel egyszerre ugyanabban az időben. Azonban ne felejtse el, hogy Önnél van az irányítás, így amikor maximális hűtésre vagy fűtésre van szüksége, akkor egyszerűen csak kapcsolja ki a Gazdaságos üzemmódot.

KÜLTÉRI EGYSÉG CSENDES ÜZEMMÓD

 • Mindenkinek szüksége van nyugodt éjszakai alvásra. A Daikin légkondicionáló berendezéssel ezt könnyen elérheti, mivel a kültéri egység “csendes üzemmódja” lehetővé teszi, hogy úgy gondoskodjon a hálószoba komfortjáról, hogy közben a szomszédok nyugalmát nem zavarja.

Tiszta levegő

 • A Daikin titánium apatit fotokatalitikus szűrő eltávolítja a levegőben szálló részecskéket és lebontja a szagokat, úgymint a dohány és a házi állatok szagát. Csapdába ejti még a hatástalanított káros szerves vegyi anyagokat is, mint a baktériumokat, vírusokat és allergéneket, hogy folyamatosan tiszta levegőt biztosítson a helyiségben.

Alacsony zajszint

 • 21 dB(A) hangnyomás szintjével az új FTXA35AW/RXA35A beltéri egység szinte észrevétlenül biztosítja a nyugodt éjszakai alvást.

Daikin zajszint

ftxjv

További információk

marka

klima-tipus

inverteres

hutoteljesitmeny

futoteljesitmeny

szobameret

energiaosztaly

extra-szuro

belteri-suly-kg

kulteri-suly-kg

hatekonysag-seer

hatekonysag-scop

hutokozeg

elektromos-betap

wifi

garancia

raktaron

belteri-meret

kulteri-meret

csohossz-maxemeles

futes-mukodesi-tartomany-c

hutes-mukodesi-tartomany-c

belso-zajszint

kulso-zajszint

biztositek-a

Ajánlatkérés

Daikin Stylish FTXA35AW/RXA35A Klímaberendezés