+36 30 261 1335      +36 30 257 4126

Syen Bora klíma

Tökéletes választás környezete minőségének javítására! Válasszon megbízható klímát otthonába! Teremtse meg saját és környezetének kényelmét a Syen Bora Plusz berendezéseivel!

Főbb tulajdonságok: Syen Bora Plusz klíma wifi funkcióval, 8 C-os temperálás, I-feel funkció, többszörös szűrőrendszer, A++ energiaosztály

Többszörös szűrőrendszer:

A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.

I FEEL funkció:A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.

8 °C-os temperálás:Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.

Kellemes éjszakai mód:Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.

LED kijelző:A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.

Syen Bora klíma

Miért válassza a Syen-t?

Syen Klíma a legújabb trendeknek megfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket és innovatív alkalmazási lehetőségeket tartalmazza elérhető árak mellett. Termékeinkre 3+2 év garanciát adunk. A Syen klíma a Gree klímagyárban készül, így minősége megkérdőjelezhetetnel.

Syen multi rendszer

A Syen multi rendszer azt jelenti, hogy egy kültéri egységre több, 2-3 beltéri egységet csatlakoztathatunk. Ennél a klímarendszernél csak egy kültéri egységet használunk, így kevesebb karbantartást igényel a klímaberendezés hatékony működés mellett. Akkor javasoljuk ezt a megoldást, ha nem szeretne több kültéri egységet elhelyezni a ház falán, vagy akkor, ha egy lakásba szeretne több beltéri klímát, de nincs elegendő terület a kültéri egységnek.

Leggyakoribb üzemmódok:

Az általános üzemmódok (ki- és bekapcsolás; üzemmód választás; hőmérséklet; ventilátor sebesség; stb.) és a további kényelmi funkciók (Air, Health; Save; Light; Sleep; stb) irányítása. A nyitó oldalon válassza ki a légkondicionálót, példánkban a „babyroom” ne- vű.