Panasonic klíma – piacvezető a fűtes es a hűtes területén

A több mint 30 év tapasztalatnak köszönhetően, a világ több mint 120 országának kiszolgálásával a Panasonic klíma
kétség kívül a légkondicionáló szektor egyik vezető vállalata.

A gyártó és K+F létesítményekből álló széles hálózatának köszönhetően a olyan innovatív termékeket kínál, amelyek élvonalbeli technológiájuknak köszönhetően világszerte új mércét állítanak fel a légkondicionálók területen. A globális jelenlétet folyamatosan kiterjesztő Panasonic gyár, csúcsminőségű, nemzetközi termékeivel átlepi a földrajzi határokat.
Több típus is megtalálható a termékpalettáján.

Panasonic UE klíma sorozat:

Belépő alap inverteres klíma típusai is szép beltérivel és kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik.

A KIT-UE9QKE a 2,5 kW-os teljesítménnyel, a KIT-UE12QKE 3,5 kW-os és a KIT-UE18QKE 5 kW-os teljesítménnyel rendelkezik és 2014-től elérhető.

A Panasonic UE sorozat A+ energiaosztállyal, antiallergén szűrővel, csendes 22dBA zajszinttel rendelkezik. Fontos tulajdonság között lehet megemlíteni egyedülálló módon a Panasonic klíma az egyetlen légkondicionáló, melyet a Panasonic gyártó engedélyez régebbi (R22-es hűtőközeggel) rendelkező csőhálózatra is szerelni. Egyéb gyártók új vegytiszta csőhálózatot követelnek meg a garancia megtartáshoz. Garancia tekintetében a Panasonic  2+3 évet vállal termékeire. Magyarul 2 év teljes körű és további +3 évet a kompresszorára.

panasonic flagship klíma

Panasonic RE sorozat:

Hatékonyabb, csendesebb működést produkál a Panasonic klíma RE sorozatra hallgató modellje, mely ugyanolyan külsőbe burkolt mint a Panasonic UE sorozaté. Ebben a sorozatban is megtalálható a 2,5 kW-os teljesítményű KIT-RE9QKE, 3,5 kW-os KIT-RE12QKE és KIT-RE18QKE 5 kW-os berendezés, továbbá + 2 teljesítménytípussal teszi a komfortosabbá az RE típust. KIT-RE15QKE 4,2 kW-os teljesítményben érhető el, míg a KIT-RE24QKE 6,8 Kw-os.

Etherea sorozat:

Panasonic klíma felsőkategóriás terméke az Etherea sorozat, mely kapható fehér és inox szürke beltérivel is. Rengeteg plusz funkcióval rendelkezik már a Panasonic légkondicionáló felső termékcsaládja, mint például Econavi mozgásérzékelő senzor, Nano-G légtisztító rendszer, mely nanoméretű finomrészecskéknek köszönhetően képes kiszűrni és elpusztítani a levegőben tálalható, megtapadó mikroorganizmusok, mint például baktériumok, vírusok es penész 99%-át. A Panasonic klíma Etherea sorozatában szürke, inox beltéri egységhez tartoznak a következő típusszámok: KIT-XE7QKEKIT-XE9QKEKIT-XE12QKE mely 2 kW, 2,5 kW és 3,5 kW-os teljesítményeket jelent. Fehér kivitelben sokkal több teljesítménykategóriát tartalmaz a Etherea sorozat: KIT-E7QKEKIT-E9QKEKIT-E12QKEKIT-E15QKE, melyet 2 kW-tól egészen 4,2 kW-ig elérhetőek.

panasonic klíma

A lakosság kiszolgálásán kívül a Panasonic az ipari területen is élen jár termékeivel. Gondolhatunk itt szerver hűtésen (KIT-E9PKEA, KIT-E12PKEA, KIT-E15PKEA, KIT-E18PKEA) mely típusok 24 órás üzemre készített a Panasonic gyár. Az oldalfali berendezéseken kívül légcsatornázható, kazettás, parapet beltéri kivitelben is elérhetőek a Panasonic klímák. Ezek a berendezések természetesen multi kivitelben is kaphatóak. Számos, tökéletes referenciákkal rendelkezik a Panasonic klíma, melyet weboldalunkon is átnézhet a www.borsodklima.hu/referencia.html oldalon.