Nors sahara eco klímaNord klíma

A Nord légkondicionálók a Gree klímagyárban készülő modellek egyik magyarországi terméke. Megbízhatóságot tekintve a Nord légkondicionálók kimagaslóak, ezért garancia vállalásra is 5 év jótállást vállal a magyarországi importőr. Ha szeretné, hogy otthona dísze legyen a klíma, akkor a Nord elegáns termékei

Legnépszerűbb termékek

A Nord klímák alapmodelljei és felsőkategóriás modelljei is rendelkeznek iongenerátorral vagy plazmaszűrővel. Ez lehetővé teszi aa beáramlott levegő alapos szűrését annak érdekében, hogy sem pollenek, sem porszemcsék, sem pedig kórokozók, penészgombák ne kerüljenek vissza a klimatizált helyiségbe.

Sikerterméke a Nord Nubian névre keresztelt inverteres modell, mely 2,5 kW-os teljesítménytől 6,2 kW-is kapható. Ez a teljesítményskála 4 típusra oszlik. 

  • 2,5 kW a NWH09QB,
  • 3,5 kW a NWH12QC,
  • 5 kW a MWH18QD
  • és a legnagyobb NWH24QE típusszámokat kapta.
 

A Nord termékek elegáns beltéri egységgel rendelkeznek, nagy kijelzővel, mely csak bekapcsoláskor látsződik. Fontos megemlíteni a Nord klíma tekintetében, hogy az alapmodellje is tartalmas iongenerátort vagy plasma szűrőt. A Nord inverteres klíma sahara modellje is képes fűtési funkciók ellátására is -5-10 C-os külső hőmérsékletig.

Nord Atamaca klímaMásik elegáns terméke a Nord Atacama sorozat, mely szintén inverteres kompresszorral rendelkezik. Digitális kijelzője és keskeny szürke beltérije az egyik legszebbnek mondható jelenleg. A Nord Atacama klímában az ívelt fehéres hullámvonalak kifejezetten gusztusossá teszik a Nord klíma csúcsmodelljét. Legfontosabb tulajdonságok közé sorolható, hogy 8 C-os temperáló fűtési funkcióval, iongenerátorral is rendelkezik. Digitális kijelzője, egy gombnyomással ki is kapcsolható, ha alvás közben zavarná a pihenni vágyókat. Nord Atacama 2,5 kW-os teljesítményben elérhető, mely típusszáma NWH09UB.

Nord klímaberendezések nem csak lakossági felhasználásban elérhetőek. Kapható jelenleg Nord Free Match multi inverteres sorozat is. Palettáján megtalálható nagyobb teljesítményű légcsatornázható, kazettás és mennyezeti beltéri egységgel megjelenő rendszer is, mely kiváló választás üzletek, irodaházak, közösségi terek hűtéséhez. Klímaberendezések mellett a Nord szobai párátlanítók is nagy népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében, mely köszönhető a kiváló minőségnek, 2 teljesítménytípusnak. (Nord Fancy NDN12AJ 12 liter/nap és Nord Fancy NDN16AJ 16 liter/nap)