nord_sahara_eco_klima_NWH12MANord klímák a Gree klímagyárban készülő modellek egyik magyarországi terméke.

Megbízhatóságát tekintve kimagasló, ezért garancia vállalásra is 5 év garanciát vállal a magyarországi importőr.

Sikerterméke a Nord Nubian névre keresztelt inverteres modell, mely 2,5 kW-os teljesítménytől 6,2 kW-is kapható. Ez a teljesítményskála a Nord klímánál 4 típusra oszlik. A 2,5 kW a NWH09QB, 3,5 kW a NWH12QC, 5 kW a MWH18QD és a legnagyobb NWH24QE típusszámokat kapta. A nord klíma elegáns beltéri egységgel rendelkezik, nagy kijelzővel, mely csak bekapcsoláskor látsződik. Fontos megemlíteni a Nord klíma tekintetében, hogy az alapmodellje is tartalmas iongenerátort vagy plasma szűrőt. A Nord inverteres klíma sahara modellje is képes fűtési funkciók ellátására is -5-10 C-os külső hőmérsékletig.

Nord_ATACAMA_klima_NWH12UBMásik elegáns terméke a Nord Atacama sorozat, mely szintén inverteres kompresszorral rendelkezik. Digitális kijelzője és keskeny szürke beltérije az egyik legszebbnek mondható jelenleg. A Nord Atavcama klímában az ívelt fehéres hullámvonalak kifejezetten gusztusossá teszik a Nord klíma csúcsmodelljét. Legfontosabb tulajdonságok közé sorolható, hogy 8 C-os temperáló fűtési funkcióval, iongenerátorral is rendelkezik. Digitális kijelzője, egy gombnyomással ki is kapcsolható, ha alvás közben zavarná a pihenni vágyókat. Nord Atacama 2,5 kW-os teljesítményben elérhető, mely típusszáma NWH09UB.

Nord klímák nem csak lakossági felhasználásban elérhetőek. Kapható jelenleg Nord Free Match multi inverteres sorozat is. Nord klíma palettáján megtalálható nagyobb teljesítményű légcsatornázható, kazettás és mennyezeti beltéri egységgel megjelenő Nord klíma is. Klímaberendezések mellett a Nord szobai párátlanítók is nagy sikerrel fogynak a vásárlók körében. Köszönhető a kiválló minőségnek, 2 teljesítménytípusnak. (Nord Fancy NDN12AJ 12 liter/nap és Nord Fancy NDN16AJ 16 liter/nap) Klíma bemutatótermünkben Kistarcsa, Szabadság út 2. szám alatt a Nord klímák nagy többsége meg is tekinthető.