Midea klíma

Midea klíma

Az 1968-ban alapított Midea klíma mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán. A 40 éves folyamatos fejlődés eredményeként 2011-ben elérte a 22 milliárd dolláros összbevételt. Ennek eredményeképpen több mint 150,000 munkahelyet hozott létre Kínában, és a világ számos más országában egyaránt.

A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni. Gyorsan reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget. Ez a vezérelv segít a Midea vállalatnak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani. Továbbá, a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.

Márkáról

Mára Midea vezető branddé vált Kínában. A vállalat folyamatosan globalizálja a tevékenységeit, így többek között Vietnamban, Belorussziában, Egyiptomban, Argentínában és Indonéziában is találhatunk gyártóegységeket.

Midea azonban nem csak a gyártási, hanem disztribúciós tevékenységét is nemzetközi szinten szervezi ki. Lokális disztribúciós csomópontokat létrehozva világszerte, hogy a vevőit minél jobban tudja kiszolgálni.

A jövőbe tekintve, Midea folytatni kívánja azt a kezdeményező és növekvő attitűdöt, amely az egyik legdinamikusabban fejlődő világvállalattá tette. Azonban nemcsak az üzleti kiválóságra törekszik, hanem felelősségteljes corporate citizen, azaz mint egy felelős állampolgár kíván a világpiacon jelen lenni.

A Midea klímaberendezések a kiváló minőségük és rendkívül jó ár/érték aránynak köszönhetően, és a legszélesebb választékkal rendelkező és legkedveltebb márkák egyike.

  • 2008-ban a  Midea klíma Magyarországon az első 3 legismertebb márka közé tartozik, a folyamatos növekedés és értékesítés során elért 20 ezer szettel.
  • 2010-től bővült a kínálat az ipari berendezésekkel, MDV multi rendszerekkel és folyadékhűtőkkel.
  • A Midea klíma az 5 év teljes körű garancia vállalással nagyobb teret kaptak az inverteres berendezések a lakossági és kereskedelmi készülékek piacán.
  • Midea HRV névre keresztelt hővisszanyerős szellőztetője is megtalálható.
  • 2013-tól pedig a Midea levegő- víz hőszivattyús rendszerei is elérhetőek.
Midea Xtreme save
 

Midea Magyarországon

A Midea klímaberendezéseket 2003-ban lettek bevezetve a piacra közvetlen kínai importból.

A Midea klímaberendezéseket a legkeresettebb márkák között tartják számon, mivel már az első évben nagy sikert aratott Magyarországon.

A választékot először az oldalfali mono és multi split klíma erendezések alkották, majd a kereskedelmi légkondicionálókkal –kazettás, légcsatornázható- készülékekkel folyamatosan bővültek.

MDV Next by Midea

MDV Next spli klima

Az MDV márkajelzésű split klímaberendezések kifejezetten lakossági célra lettek kifejlesztve mono vagy multisplit megoldásban. Az alacsonyabb árkategória ellenére ezek a típusok is a Midea által előírt minőségi irányelveknek megfelelően készülnek, így ha ezt a termékcsaládot választja, garantáltan nem fog csalódni a teljesítményében. Minden lakossági teljesítményfokozatban elérhető, így 2,5kW-os, 3,5kW-os, 5,3kW-os és 7kW-os teljesítményben is megvásárolhatod. Folyamatos fejlesztései és egyszerű felépítése miatt a gyermekbetegségek korából régen kinőtte magát, és a legmodernebb, R32 hűtőközeggel töltve kerül hozzád felszerelésre.

Midea Xtreme Save SPLIT

Midea Xtreme save

Az energiahatékonyság új dimenziója. Precíziós szabályzó algoritmussal rendelkezik az páratlan energiamegtakarítás érdekében. A klímaberendezés iECO móddal felszerelt, mely energiatakarékos működést biztosít egész éjszaka. Eco módban hűtés üzemben a készülék saját teljesítményét 25%-al visszaszabályozza. Gyári Wi-Fi vezérléssel rendelkezik. Golden Fin hőcserélő bevonata speciális korrózióálló védelmet nyújt. Az opcionális Multi Function Board lehetővé teszi, hogy az oldalifali készülékeket központi vezérlőre vagy csoportvezérlőre lehessen csatlakoztatni. 2,6 kW,  3,5 kW,  5,3 kW7,0 kW teljesítményben is elérhető.

Midea Xtreme Save Pro SPLIT

Midea Xtreme Save Pro split klíma

Azoknak, akik a valódi kényelem élményét keresik. Roppant gyors hűtést biztosít a nyári hőségben: 90 másodperc alatt 17°C-os kifújt levegő. Ellenáll a feszültségingadozásnak. Környezetbarát, vegyszermentes UV fény fertőtlenítő funkcióval rendelkezik, mely elpusztítja a legkisebb mikroorganizmusokat is. Golden Fin hőcserélő bevonata speciális korrózióálló védelmet nyújt. Gyári Wi-Fi vezérléssel rendelkezik, mely biztosítja, hogy távol otthonától is ki/be tudja kapcsolni Midea készülékét. Az opcionális Multi Function Board lehetővé teszi, hogy az oldalifali készülékeket központi vezérlőre vagy csoportvezérlőre lehessen csatlakoztatni. 2,6 kW és 3,5 kW teljesítményben is elérhető.

Midea BreezeleSS+ SPLIT

Midea Breezeless

A természet lágysága dizájnba csomagolva. Teljesen új hűtési élmény, teljesen új fűtési technológia. A világ első perforált, dupla terelőlapos megoldása. Gyorshűtés akár 6 másodperc alatt. 360°-os hűtés az oldalsó S-alakú kialakításnak köszönhetően a készülék nem csak az első légterelőkön, hanem a jobb és bal oldalon található speciálisan erre a célra kialakított S-alakú idomokon keresztül juttatja be a friss hűvös/meleg levegőt a helyiségbe. A légterelőlapátok mind a 7.928 darab apró lyukát úgy tervezték, hogy a légáramot minden irányba mozgó, apró hűvös, de lágy légárammá redukálja Ennek köszönhetően lágy, rugalmas, érzékeny hűtést tesz lehetővé, amely biztosan megfelel az Ön igényeinek. Télen akár -25°C külső hőmérsékletig biztosítja otthona fűtését. Beépített Wi-Fi modul gondoskodik a távoli elérés lehetőségéről, enyhébb külső hőmérséklet mellett pedig az 5,6-os SCOP érték miatt a ma kapható legenergiatakarékosabb modellek közé sorolható2,6 kW és 3,5 kW teljesítményben is elérhető.

Midea All Easy Pro SPLIT

Midea All Easy Pro klíma

Verhetetlen a könnyű és gyors szerelhetőségben. A Midea egyik leggyorsabban telepíthető és legegyszerűbben szervizelhető légkondicionálója. Felhasználóbarát szűrőberendezésének köszönhetően könnyen tisztítható. Gyorsan hűtést biztosít.  Energiatakarékos a működése, A++/A+++ energiaosztállyal rendelkezik. Intelligens szem funkcióval rendelkezik: Hűtés üzemmódban 30 perc távollét után visszaszabályoz a készülék, automatikusan lecsökkenti a frekvenciát és a teljesítményt, hogy energiát takarítson meg. Gyári Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően távol az otthonától is ki/be kapcsolhatja a klímaberendezését. Nagy sűrűségű szűrője biztosítja, hogy a hőcserélőre és a levegőszűrőre jutó gombák és baktériumok ne szaporodjanak el otthonában.  2,6 kW,  3,5 kW,  5,3 kW, 7,0 kW teljesítményben is elérhető. 

Midea Oasis Plus Split

Midea Oasis klíma

Csúcstechnológia otthonában! Az Inverter Quattro™ magas frekvenciájú kompresszor technológia lehetővé teszi az azonnali hűtés / fűtés rögtön a bekapcsolás után. Ultra magas a hűtési hatékonysága, továbbá zökkenőmentesen megoldja lakása fűtését -30°C külső hőmérsékletig. Minden Oasis Plus Split klímaberendezés Wi-Fi vezérléssel van ellátva, amely a Midea Air mobilalkalmazással használható. Számos olyan funkcióval rendelkezik, melyek biztosítják az Ön és családja kényelmét. Több szempontból is energiahatékony: Az Intelligens szem funkció érzékeli az emberi tevékenységet a helyiségben. Hűtés üzemmódban 30 perc távollét után visszaszabályoz a készülék, automatikusan lecsökkenti a frekvenciát és a teljesítményt, hogy energiát takarítson meg. Öntisztító, nagy sűrűségű szűrője megakadályozza, hogy a hőcserélőre és a levegőszűrőre jutó gombák és baktériumok elszaporodjanak, ezáltal frissebb és tisztább lesz a levegő. 2,6 kW és  3,5 kW teljesítményben elérhető.