+36 30 261 1335      +36 30 257 4126

Midea klíma

Az 1968-ban alapított Midea klíma mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán. A 40 éves folyamatos fejlődés eredményeként 2011-ben elérte a 22 milliárd dolláros összbevételt. Ennek eredményeképpen több mint 150,000 munkahelyet hozott létre Kínában, és a világ számos más országában egyaránt.

A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni. Gyorsan reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget. Ez a vezérelv segít a Midea vállalatnak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani. Továbbá, a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.

A márkáról

Mára Midea vezető branddé vált Kínában. A vállalat folyamatosan globalizálja a tevékenységeit, így többek között Vietnamban, Belorussziában, Egyiptomban, Argentínában és Indonéziában is találhatunk gyártóegységeket.

Midea azonban nem csak a gyártási, hanem disztribúciós tevékenységét is nemzetközi szinten szervezi ki. Lokális disztribúciós csomópontokat létrehozva világszerte, hogy a vevőit minél jobban tudja kiszolgálni.

A jövőbe tekintve, Midea folytatni kívánja azt a kezdeményező és növekvő attitűdöt, amely az egyik legdinamikusabban fejlődő világvállalattá tette. Azonban nemcsak az üzleti kiválóságra törekszik, hanem felelősségteljes corporate citizen, azaz mint egy felelős állampolgár kíván a világpiacon jelen lenni.

A Midea klímaberendezések a kiváló minőségük és rendkívül jó ár/érték aránynak köszönhetően, és a legszélesebb választékkal rendelkező és legkedveltebb márkák egyike.

  • 2008-ban a  Midea klíma Magyarországon az első 3 legismertebb márka közé tartozik, a folyamatos növekedés és értékesítés során elért 20 ezer szettel.
  • 2010-től bővült a kínálat az ipari berendezésekkel, MDV multi rendszerekkel és folyadékhűtőkkel.
  • A Midea klíma az 5 év teljes körű garancia vállalással nagyobb teret kaptak az inverteres berendezések a lakossági és kereskedelmi készülékek piacán.
  • Midea HRV névre keresztelt hővisszanyerős szellőztetője is megtalálható.
  • 2013-tól pedig a Midea levegő- víz hőszivattyús rendszerei is elérhetőek.

Midea Magyarországon

 

A Midea klímaberendezéseket 2003-ban lettek bevezetve a piacra közvetlen kínai importból.

A Midea klímaberendezéseket a legkeresettebb márkák között tartják számon, mivel már az első évben nagy sikert aratott Magyarországon.

A választékot először az oldalfali mono és multi split klíma erendezések alkották, majd a kereskedelmi légkondicionálókkal –kazettás, légcsatornázható- készülékekkel folyamatosan bővültek.