Az LG Klíma

Az LG klíma innovatív technológiái, kivételes termékei és azok élenjáró kialakítása befektetést jelent a jövőbe.

A világszinten, 2014-ben 55.91 milliárd dollár (KRW 59.04 trillion) összegű értékesítést megvalósító LG négy üzleti területen tevékenykedik. Házi szórakoztató rendszerek, mobil kommunikáció, háztartási berendezések és légkondicionálási megoldások és gépkocsi-komponensek, és a világ vezető panel tévé-, mobileszköz-, légkondicionáló-, mosógép- és hűtőszekrény-gyártója. Az LG Electronics megkapta az ENERGY STAR Partner címet a 2014-es évre.

LG klíma

Az LG az a márkanév, amely megkapóan okos.

A “Life’s Good”, azaz, Az élet jó, szlogen és a futurisztikus logó kiválóan jelképezik az általunk képviselt értékeket.

Globális, Holnap, Energia, Emberközeliség és Technológia. Ezek az LG klíma vállalat alappillérei. A kör közepébe helyezett, nagy L és G betűk az emberközeliséget jelképezik, azt az ideált, ami számunkra minden felett áll. Ez a szimbólum eltökéltségünket fejezi ki, hogy hosszútávú kapcsolatot alakítsunk ki és tartsunk fenn vásárlóinkkal és elérjük a vásárlói megelégedettség legmagasabb szintjét. A körbe helyezett L és G betük a világot, a jövőt, a fiatalságot, emberközeliséget és technológiát jelképezik. Filozófiánk az emberközeliségen alapul. Ugyanakkor, kifejezi az LG törekvéseit is, hogy szoros kapcsolatot ápoljon vásárlóival szerte a világban. A szimbólum két elemből áll: az LG szürke színű, LG logóból és az egyedi LG-piros színű, stilizált emberi arcból. A fő szín, a piros, a cég barátságos hozzáállását fejezi ki, és azt az elkötelezettségünket, hogy a legjobb minőséget nyújtsuk vásárlóinknak. Ezért a szimbólum formáját vagy színeit tilos megváltoztatni.

A boldogabb, jobb élet megteremtése volt az, ami a LG Electronics történetét mindig is átszőtte.

A technológiában betöltött úttörőszerepét az innováció és állandó fejlődés fémjelezte már induláskor is. Az LG-vel mint a jövő egyik gyorsan fejlődő és intelligensebb, globális márkanevével számolhatunk.

Az LG Electronics 1958-ban alakult és azóta élen jár a fejlett digitális kor felé vezető úton, köszönhetően a technológiai szakértelemnek, melyet számos háztartási gép, mint pl. rádió és televíziókészülék gyártása terén elért.

Jeong-do vállalatvezetése

Az LG Electronics által alkalmazott Jeong-do vállalatvezetés magába foglalja a cég magas erkölcsi normáit és az üzleti tevékenység átlátható és becsületes módon történő végzését.

LG klíma stylish