hitachi_klima_logo_hitachi_klimaHitachi klíma a légkondicionálásban

A hűtőiparban, légkondicionálás területén a HITACHI neve fogalom, kompresszorai legendásak, nevük egyet jelent a megbízhatósággal, a környezeti értékek mindenkori tiszteletben tartásával. Kategóriájuk egyik legjobb energia-besorolású(A illetve AA), elsősorban a kompresszortechnikának köszönhetően egyik legcsendesebb zajterhelésű termékeit kínáljuk, versenyképes árak mellett.

A HITACHI gyártmányú légkondicionálókról beszélve joggal állíthatjuk, hogy szinte árasztják a legfrissebb ötleteket hitachi-europeés technológiai újdonságokat, innovatív termékskálát képviselnek, komfortosabb és élhetőbb környezetet teremtenek, ahol az emberek boldogan élhetnek és dolgozhatnak.

Az is művészet, ahogy a környezetvédelem iránti felelősséggel végzik munkájukat. Az új termék tervezésénél már a legelső lépcsőben kezdődik az ökológiai gondolkodás, s ez végig kíséri a gyártás, telepítés, felszerelés és üzemeltetés folyamatát. Mind a törvényalkotók, mind a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a teljesítmény és a költség nem az egyedüli paraméter, melynek alapján a HITACHI termékei megítélhetők. Ilyen célokat kitűzve, globális léptékben sikerre jutni – nemcsak hatalmas erőforrásokat, hanem a jövõ iránti kötelezettségvállalást is jelent. A világ egyik legnagyobb vállalataként a HITACHI bátran vállalhatja ezt a kötelezettséget, miután – immáron több, mint 90 éve – sikeresen reagál az emberek változó igényeire.

A HITACHI korszerű légkondicionáló termékeinek minden olyan projektnél helye van, ahol a nagy teljesítmény és költség-hatékony hosszú távú megbízhatóság a követelmény. Berendezéseik széles skáláját jól egészíti ki korszerű szabályozórendszerek nagy választéka, ezzel a HITACHI képes minden lehetséges légkondicionálási alkalmazás vagy specifikáció teljesítésére. A HITACHI  viszonteladói hálózata páratlan támogatást biztosít, a tapasztalt mérnökök, a helyi termékek és a tartalék-alkatrész készlet kombinációja, s a HITACHI-tól érkező folyamatos műszaki támogatás révén.

 

Hitachi klíma előnyei

hitachi_RAK-35RPB_klima_borsodPAM Minimális teljesítményveszteség A HITACHI KLÍMA PAM (Power Active Module, avagy Aktív Teljesítmény Modul) szabályozó rendszere letükrözi az áramimpulzus formáját a torzítás kiküszöbölése érdekében, és így csaknem 100{279ae281cf8c073b7283402c45cfd8ff7449de02d099f23cad0ff24d5bb5d3b0}-os hatékonyságot ér el, mellyel az energia hatékonyság nõ. Ez az élen járó eszköz az összes HITACHI Monozone/Multizone klímaberendezésben megtalálható, ezzel jelentős energiamegtakarítást ér el a hitachi klíma, így védi a környezetet, miközben a komfortérzetet is fokozza.

Nagyteljesítményű fűtés, -15 ºC-on A HITACHI KLÍMA PAM inverterei a felvett teljesítmény hatékony kihasználását teszik lehetővé, és a veszteséget 1{279ae281cf8c073b7283402c45cfd8ff7449de02d099f23cad0ff24d5bb5d3b0} alá csökkentik. A PAM sorozat olyan COP értéket 4,40 produkál, mely egyedülálló az iparban., még az eddiginél is hatékonyabb fűtési teljesítmény mellett. A PAM vezérelt inverteres split rendszerek még -15°C-os külső hőmérséklet mellett is képesek teljes értékű fűtési teljesítményt nyújtani.

Hitachi klíma = Jó energiafelhasználási hatásfok A HITACHI megfelel a 2002/31/EC, illetve 92/75/EEC számú irányelvnek (Energia-besorolási irányelv ELD), mely 2004. júniusától kezdve 12 kW hűtőkapacitásig az összes légkondicionáló termékre vonatkozik. A DC inverteres PAM technológia segít elérni az “A” energiaosztályt, mely a legjobb energia-felhasználási hatásfokot jelzi, és amelyet egyértelműen jelöl a szabványos felíratozás.

Hitachi klíma légminõsége Az összes HITACHI klímában, légkondicionáló berendezésben SPX-CH5, vagy SPX-CH11 jelzésű, mosható szén- és antibakteriális légtisztító szűrők találhatók.A mosással a mikropor, a virágpollen-részecskék és azok a szaganyagok, melyek a hitachi klíma szűrőn felhalmozódnak, könnyen eltávolíthatók. A szűrők akár húsz alkalommal moshatók és újra felhasználhatók, de csak a hitachi klímában.

Hitachi klíma termékjellemzők:

Az elektronika legújabb vívmányai alkalmazásával akár egy napelem a HITACHI KLÍMA R410a hűtőközegű teljes körű DC inverteres sorozata más dimenziót ad a légkondicionálás hagyományos felfogásának. 2.0 kW-tól 5,0 kW-ig terjedõ fûtõ- és hûtõkapacitásával , a DC inverteres mono split , R410a hűtőközeggel töltött SUMMIT termékcsaládja, HITACHI klíma DC scroll-kompresszorokkal vagy DC iker forgórészű kompresszorokkal szerelve kiváló teljesítmény- és hatásfok mutatók mellett üzemelnek.

  • DC inverteres PAM szabályozás hitachi klímákban
  • Páratlan COP mutató : 4,46-ig (AA) hűtéskor / 4,42 (AA) fűtéskor
  • A kis zajterhelés mindössze 20dBA elalvás üzemmódban
  • Fűtés -15°C külső környezeti hőmérsékletig
  • Automatikus újraindítás előző üzemmódban, valamint automatikus átkapcsolás
  • Mosható szén- és antibakteriális légtisztító szűrő
  • 24 órás késleltetésű hitachi klíma távvezérlő
  • R410a hűtőközeg

Hitachi multi klíma rendszerek, egy kültéri egység akár 6 db beltéri egységgel is használható 10 ÉV GARANCIÁVAL