Aux klíma – okos megoldás

Az 1986-ban alapított Aux Group évek óta Kína ötszáz legnagyobb vállalata közé tartozik. Az Aux Group egyik tő termékcsaládja az Aux klíma, mely folyamatos fejlesztés és szigorú ellenőrzés mellett, garantálja a kiszámítható és kiváló minőséget.

Aux klíma

Innovatív funkciók az Ön kényelme érdekében

Az Aux klíma kiváló választás azok számára, akik hosszú távon szeretnék élvezni a hűvös levegőt a nyári hőségben, és a kellemes melegséget a téli fagyos napokon. Számos piacvezető innovációval rendelkeznek a légkondicionálók, melyek minden egyes nap az Ön kényelméért dolgoznak.


Szennyeződés-, vírus- és baktériummentes levegővel látja el otthonát az Aux klímákba épített Health funkció a sterilizáció hatású hidegplazma-generátorral. Az UltraSilent csendes működés üzemmóddal a hűs levegő folyamatosan áramlik zavaró zajhatások nélkül. A klímaberendezések AntiFungus gombamentesítő funkcióval rendelkeznek. A klíma távirányítójában elhelyezett hőmérőnek köszönhetően az iFeel funkció a tartózkodási térhez igazítja a hőmérsékletet. A Flow4D légbefúvó rendszernek köszönhetően a beltéri egység képes vízszintes és függőleges irányú motorosan vezérelt légterelésre, mellyel elősegíti a levegő egyenlő eloszlását. A légkondicionáló berendezés a beépített Wi-Fi modulon keresztül távolról is vezérelhető okostelefonnal. A helyi villamosenergia szolgáltatóknál igényelhető a H-tarifa szolgáltatás, amellyel fűtési idényben a kedvezményes H-tarifa kerül kiszámlázásra. Használja az Aux klímáját a téli hidegben fűtésre is -25 °C külső hőmérsékletig. Ezek és sok más funkció biztosítja otthona kellemes hőmérsékletét és a friss, egészséges levegőt.

Aux Omega klíma

Aux Omega Series

Kényelem és elegancia fényes koromfekete köntösben. A japán dizájnereknek köszönhetően az Omega nem csak kitűnő hőmérsékletet, de elegáns megjelenést is biztosít otthonában. Az üveghatású előlap és a magasfényű fekete borítás tökéletesen harmonizál a modern enteriőrökkel. A stílusos megjelenés számos belső értéket rejt – garantált megbízhatóságot és energiahatékonyságot. A legnagyobb kényelmet az okoseszközökkel vezérelhetőségtől, az adaptív hőmérsékletszabályzáson át, a mindig tiszta levegőt biztosító hidegplazma-generátorig, funkciók és technológiai vívmányok sokasága biztosítja.

Aux Delta Series

Páratlan dizájn ötvözve az innovatív technológiával. Az iF Nemzetközi Tervező Fórum díjnyertes készüléke organikus formával és matt borítással rendelkezik. A Delta klíma a stílusos megjelenés mellett számos piacvezető technológiát rejt. A Delta légkondicionáló kiváló választás otthona hűtésére és fűtésére egyaránt akár -25 °C külső hőmérsékletig. A készülék rendkívül csendes. Flow4D légbefúvó rendszerrel felszerelt, mely elősegíti a levegő egyenlő eloszlását néhány szempillantás alatt. A levegő tisztaságáról és sterilizálásáról a szűrők és a hidegplazma-generátor gondoskodnak.

Aux Gamma klíma

Aux Gamma Series

Biztos pont a maximális komforthoz. A Gamma klímaberendezés elegáns megjelenését a lány formatervezés és a magasfényű fehér borítás adja. Rendkívül gazdaságos, megbízható a működése és számos kényelmi funkcióval rendelkezik. A nyugodt pihenéshez nélkülözhetetlen Ultra csendes üzemmód, a mindig tiszta és hűs levegőről gondoskodó öntisztító funkció vagy a Wi-Fi hálózaton keresztüli vezérlés okoseszközökről.

Aux Freematch kültéri egység

Pro Multi Freematch Series kereskedelmi légkondicionálók

Komplex légkondicionálás az Ön igényeire szabva. Az Aux Multi Freematch rendszer a komponensek teljesítményének függvényében tetszőlegesen konfigurálható akár 5 beltéri egységgel is, ezzel elérheti az optimális hőmérsékletet minden helyiségben. Egy kültéri egységhez akár 2-5 beltéri egység is csatlakoztatható. A kültéri egységhez oldalfali Omega és Delta, kazettás Cassette Pro, légcsatornázható Duct Pro vagy parapet Ceiling + Floor Pro készülék párosíthatók