Gree klímák

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

160_f_72368819_uhr4gumy25ivb0kedk7ry58r2hrh377n  Gree klíma webshop arrow-48-xxl

Gree klíma története:

Gree klíma logo

A világon a légkondicionáló gyárak között az egyik legnagyobbként van jelen a Gree klíma. Kínában található meg a Gree klíma gyára, több millió készüléket gyártanak évente. Itt viszont fontos megemlíteni, hogy Gree klíma néven csak egy részük kerül forgalomba, ezek pedig megfelelnek egy 14 pontos szigorú minőségellenőrzési eljárásnak. Azok a készülékek, amelyek nem felelnek meg a 14 pontból valamelyiknek, azok márkanevét a megrendelő szabadon választhatja ki. A Gree klíma termékei hazánkban elterjedtek más egyéb márkaneveken is. Természetesen, ahogy bármely más klíma, a Gree klíma és más nevű egységei is megfelelnek bármilyen minőségi kritériumnak.

GREE_KLima_gyar

Gree klíma gyárról:

A Gree klíma gyár a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben. Mára a kutatás-fejlesztések következtében, az új gyártási technológiai, értékesítési és marketing módszerek bevezetésének eredményeként a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplője lett.

A gyár vezetése elkötelezett amellett, hogy világszerte a felhasználókat magas minőségű, csúcstechnológiás termékekkel szolgálja ki. Brazíliai, pakisztáni és 7 kínai gyárában, 70 000 alkalmazottal, számos kiváló minőségű piacvezető terméket állít elő. Jelenlegi gyártási kapacitása 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi klímaberendezés évente. Termékeivel a világ 200 országának piacán van jelen. 2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A széles termékválasztéknak, a jó minőségnek, az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően mára világszerte, több mint 300 millió felhasználó otthonában van Gree klímaberendezés.

Gree klíma támogatásai:

A gyár világszerte erősítve a Gree népszerűségét az elmúlt években több, nagy nemzetközi beruházásnak volt a nyertese, beszállítója. Többek között hozzájárult a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok, a 2010-es FIFA Világbajnokság Dél-Afrikában, vagy a 2014-es Téli Olimpia Socsi-ban, projektek megvalósulásához. 2016-ban újabb Gree mega referenciával gazdagodik a lista, Rio de Janeiróban a 2016-os brazíliai nyári olimpiai játékok épületeinek kényelméről is Gree lakossági és kereskedelmi klíma berendezések gondoskodnak.

2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A Gree  klíma az egyetlen kínai gyártó a HVAC területen, ami elnyerte a „World Brand” kitüntetést. 2015-ös évben a Forbes magazin kimutatása alapján a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége. A világ első számú klíma márkája a GREE, melyet az Euromonitor International Ltd. piackutató cég által kiadott tanúsítvány is igazol.

gree-u-crown_klima_futesreFolyamatos fejlesztésekkel, új értékesítési módszerekkel, viszonteladói hálózat építéssel, marketing tevékenységgel mára elérte, hogy a Gree név minden magyar, klímaberendezés iránt érdeklődő ember számára ismert legyen és egyre több otthonban biztosítja a kellemes komfort érzetet Gree klímaberendezés.

Alapvető célunk, hogy a MINŐSÉG és MEGBÍZHATÓSÁG állandó szem előtt tartása mellett kiváló Gree termékekkel, állandó megújulással, fejlesztésekkel, versenyképes árakkal, képzett szakemberekkel álljunk partnereink, vevőkörünk rendelkezésére a klíma-hűtés-fűtés- légtechnika piacán.

Hogy mennyire igaz vagy nem igaz a hasonlat, azt mindenki döntse el magának.

Gree klíma típusok:

A Gree márkanév alatt sokféle Gree klíma típust lehet találni. Az egyik legjobban kedvelt eszköz a Gree Comfort inverter, amely nagyon energiatakarékos eszköznek számít a piacon, ugyanis a készenléte 1 wattos mindössze. Ez a Gree klíma egység A energiaosztályos, nagyszerű zajszinttel és minőséggel, fehér, digitális kijelzős beltéri egységgel rendelkezik. Ez a Gree klíma termék különböző teljesítményű lehet, 2,5 kW-tól akár 6,5 kW-ig is terjedhet. A Gree klíma következő darabja a Gree Comfort Plusz inverter nevet kapta, melynek jellemzői ugyanazok, mint a Gree Comfort inverternek, a beltéri egység viszont már Cold Plasma szűrőt is tartalmaz.

A Gree Office inverter egységének köszönhetően akár -15 fokban is tökéletes fűtést biztosít a Gree klíma. Egy igényes szürke csíkban helyezkedik el a nagyméretű digitális kijelző. Ez a Gree klíma típus A+ energiaosztályos és inverteres kompresszorral van felszerelve. Cold Plasma szűrőt a Gree Office inverter beltéri egysége is tartalmaz.

Gree U-Crown:

A másik legesztétikusabb és legszebb típusa a Gree U-crown inverter, melyet kétféle színben is lehet kapni, bronz és bordó színekben. A csúcsmodellje természetesen tartalmazza a legfontosabb tulajdonságokat, az 1 wattos készenlétet, a 8 Celsius fokos fűtési temperálást, a Cold Plasma szűrőt, az I-Feel szenzort. A termék igényes digitális kijelzővel rendelkezik, amely az előlap mögé van elrejtve, valamint A energiaosztályos. A Gree U-Crown termékének bordó verzióját Kistarcsa, Szabadság út 2. szám alatt található bemutatótermünkben meg is tekinthetik a Kedves érdeklődők. Bemutatótermünkben ingyenes helyszíni felmérést és szak-tanácsadást is kínálunk a hozzánk betérő Ügyfeleknek!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Menü
preloader