64,770Ft

Midea MDDG-20DEN7-QA3 párátlanító

  • Digitális kijelző
  • Víztartály mérete 2,8 L
  • Csendes üzemmód
SKU midea-mddg-20den7-qa3-paratlanito Kategóriák , , ,

Leírás

 

Hova ajánljuk a Midea MDDG-20DEN7-QA3 párátlanítót?

Midea MDDG-20DEN7-QA3 Párátlanító, páramentesítő készüléket dohos, párás helyiségek (fürdőszobák, pincék, frissen festett szobák) páratartalmának csökkentésére ajánljuk.

 

Midea MDDG-20DEN7-QA3  páramentesítő, párátlanító hatékonyan csökkenti a páratartalmat. Ha penészesedik a fal, folyik a víz az ablakon, nem száradnak a ruhák, dohos rossz a levegő ez a megoldás.

Miért a Midea MDDG-20DEN7-QA3 Párátlanító páramentesítő készüléket válasszam

Ha penészedik a fal, folyik a víz az ablakon, nem száradnak a ruhák, dohos rossz a levegő.

A penészgomba szinte ki pusztíthatatlan. Az egyetlen igazán hatékony megoldás, ha olyan feltételeket teremtünk, amikor a gomba nem tud szaporodni. A gombák a párás nedves környezetet kedvelik. Meg kell szüntetni a fal nedvesedését és vagy csökkenteni kell a páratartalmat. A páratartalmat TARTÓSAN 60% relatív páratartalom alatt kell tartani.

A páratartalom

A levegő hőmérséklete és relatív pártatartalma szorosan összefügg. Ha egy lakásban az egyik szobában melegebb van minta másikban, akkor a hidegebb szobában magasabb a relatív páratartalom. Ha a lakás egyik fala nem megfelelően szigetelt ezért hidegebb akkor ezen a falon lehet penészesedés.

Működés

Midea MDDG-20DEN7-QA3 Párátlanító páramentesítő készülék a levegőt egy ventilátorsegítségével először egy nagyon hideg majd egy nagyon meleg rácson szívja át. A hideg felületen a víz lecsapódik és az alsó víztartályba csöpög. A meleg felület a lehűtött levegőt az eredetileg beszívott hőmérsékletre melegíti fel. Tehát a készülék se nem hűti se nem melegíti jelentősen a helyiség levegőjét. Folyamatos működéshez a készülék hátulján található egy víz kivezető csatlakozás.

Automatikus működés

Beállítható a kívánt páratartalom, ha a páramentesítő készülék eléri a kívánt páratartalmat, először lekapcsol a kompresszor, majd leáll a ventilátor. Ha újra emelkedik a páratartalom, bekapcsol készülék.

A Midea MDDG-20DEN7-QA3 Párátlanító kezelő felületen beállítható

Folyamatos működés: a készülék addig működik, míg ki nem kapcsoljuk vagy meg nem telik a víztartály.

Szabályozott páramentesítés: beállítható a kívánt érték.

Webshopunkban több párátlanító készüléket találhat

 

További információk

marka

Klíma típus

paratlanitas-lnap

viztartaly-merete-l

Légszállítás m3/h

hangnyomasszint-dba

aramfelvetel-a

teljesitmeny-felvetel-w

Szobameret

netto-tomeg-kg

meret-sz-x-m-x-me

elektromos-betap

Hűtőközeg

Garancia

Raktaron