327,647Ft

Fisher Summer FSAI-SU-184BE3 / FSOAI-SU-184BE3 Klímaberendezés

  • Tökéletes megoldás lakása hűtésére, és fűtésére
  • Speciális szűrői segítségével gondoskodik otthona megfelelő levegőminőségéről.
  • Gazdaságos működése révén biztosítja az energiahatékonyságot.
SKU fisher-summer-fsai-su-183ae3-klimaberendezes Kategóriák , , , , , ,

Leírás

Fisher Summer FSAI-SU-184BE3 / FSOAI-SU-184BE3 oldalfali inverteres klíma

Extra funkciók A TISZTA, EGÉSZSÉGES LEVEGŐÉRT

A Fisher Summer FSAI-SU-183AE3 klímaberendezés megalkotásában elsődleges szempont volt, hogy használatával biztosítsa Önnek a friss, tiszta, egészséges levegőt.

A „BLUE  FIN”  bevonatnak  köszönhetően a Fisher Summer FSAI-SU-183AE3 klímaberendezés lamelláin  nem  gyűlnek  össze  a  légáramlást  akadályozó  vízcseppek,  így a keletkező kondenzvíz szabadon lefolyik. Ennek köszönhetően a beltéri egység hamarabb megszárad, nem  tapadnak  meg a szennyeződések, nem alakul ki állott levegő , és egyben nő a hűtés hatékonysága.

A hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb).

Silver  Ionszűrő – A  szűrő  bevonata  ezüstionokat  tartalmaz,  melyek  érintkezve  a  kórokozókkal,  baktériumokkal  behatolnak  azok sejtszerkezetébe és gátolják növekedésüket, illetve szétroncsolják a szerkezetüket. Így a szűrő fertőtlenít és felfrissíti a keresztüláramló levegőt, elpusztítva a kórokozókat, baktériumokat és penészgombákat.

Öntisztító funkció – Megakadályozza a belső hőcserélő felület  penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.

Extra funkciók A GAZDASÁGOSSÁGÉRT

„A+” energiaosztály – A Fisher Summer FSAI-SU-183AE3 berendezésekben elhelyezett nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások  alkalmazásának  köszönhetően,  a  berendezés  rendkívül  energia hatékony,  csökkentve  így  az  Ön  rezsiköltségét. A berendezés „stand by”, vagyis készenléti állapotban, mindössze 1 W-ot fogyaszt.

A “3D” DC  inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé a Fisher Summer FSAI-SU-183AE3, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

A gazdaságos éjszakai üzemmód nak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energiamegtakarítást érhet el.

Extra funkciók A KÉNYELEMÉRT

„Follow  me” funkció,  vagyis, kihelyezett  hőérzékelés. A  távirányító  megfelelő  gombjának  megnyomása  után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

Párátlanító üzemmód – csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy jelentősen megváltoztatná a hőmérsékletet.

Hűtőköri  hibakijelzés – a készülék folyamatosan ellenőrzi saját működését és hiba esetén jelez, sőt szükség esetén leáll a működés, így elkerülhető a berendezés meghibásodása.

Melegindítás – fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.

Turbó  üzemmód –  maximális  teljesítmény,  hogy  a  lehető leggyorsabban  elérje  az  Ön  által  beállított  hőmérsékletet.

Automatikus légterelés le/fel, jobbra/balra (swing) – Fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, hűtéskor a hideg levegőt a mennyezet felé tereli, így biztosítva az egyenletes légelosztást.

Automatikus téli/nyári átváltás – Automata üzemmódban a berendezés időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

Automatikus újraindulás áramszünet után.

Memóriában eltárolható egyéni beállítás.

Időzítő funkció.

“PLASMA”  szűrő.

 A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.
 “BLUE FIN” bevonatú hőcserélő, mely gátolja a gombák és a baktériumok megtrelepedését
 A plazmaszűrő egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.
 Silver Ionszűrő – A szűrő bevonata ezüstionokat tartalmaz, melyek érintkezve a kórokozókkal, baktériumokkal behatolnak azok sejtszerkezetébe és gátolják növekedésüket, illetve szétroncsolják a szerkezetüket. Így a szűrő fertőtlenít és felfrissíti a keresztüláramló levegőt, elpusztítva a kórokozókat, baktériumokat és penészgombákat.
 A hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb).
 Növelt hatékonyságú porszűrő
 „Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
 Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
 Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.
 Öntisztító funkció: megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.
 Alacsony zajszintű üzemmód
 Időzítés
 Éjszakai üzemmód
 Párátlanító üzemmód
 Melegindítás – fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.
 TURBO üzemmód
 Automatikus téli-nyári átváltás
 Automatikus újraindulás áramkimaradás után
 Hűtőköri hibakijelzés

 

 

További információk

marka

Klíma típus

Inverteres

Hűtőteljesítmény

Fűtőteljesítmény

Szobameret

Energiaosztály

Extra szűrő

ZajszintBelso

ZajszintKulso

belteri-meret

kulteri-meret

belteri-sulykg

kulteri-sulykg

hatekonysag-seer-ww

hatekonysag-scop-ww

Hűtőközeg

aramfelvetel-hutesfutes-a

elektromos-betap

biztositek-a

csohossz-maxemeles

mukodesi-tartomany-hutes-c

mukodesi-tartomany-futes-c

Wifi

Garancia

Raktaron