+36 30 261 1335      +36 30 257 4126

2021-es év újdonságai: Midea modellek

A Midea egy percre sem áll meg, folyamatosan fejleszt, újít és arra törekszik, hogy a legtöbbet tudjon nyújtani ügyfeleinek kedvező ár-érték arányban. Így van ez a legújabb termék portfólióval is. A megszokott klímaberendezéseket olyan termékek váltják fel, melyek a legkorszerűbb technológiákat, a felhasználók kényelmére szabott funkciókat és energiahatékonyságot tartogatnak magukban.

Miért van szükség az eddig jól bevált termékek leváltására?

A technológia, a környezet és a felhasználói igények folyamatosan változnak. Egyre hatékonyabb, gazdaságosabb, felhasználóbarátabb megoldások léteznek, melyekkel a klíma gyártóknak is fel kell venniük a lépést. A kínai vállalat életében az egyik legfőbb helyen szerepel az innováció és a kutatás-fejlesztés. A gyárban hatalmas erőforrásokat fordítanak a klímaberendezések, párátlanítók és további termékek funkciójának, tulajdonságának és energiahatékonyságának növelésére. A fejlesztéseket alapos piackutatás előzi meg, így kiszolgálva minden felhasználói igényt és szükségletet.

Hogy áll össze a 2021-es termékportfólió?

2021-ben a Midea 6 féle, vadonat új klímaberendezést dobott a piacra, melyek egytől egyig pillanatok alatt lehűtik vagy akár felfűtik otthonát és rengeteg hasznos funkcióval teszik kényelmessé és gazdaságossá mindennapjait.

Tekintse meg részletes Midea klíma tájékoztatónkat ide kattintva.

1. Midea Xtreme Save Split - Az energiahatékonyság új dimenziója

2. Midea Xtreme Save Pro Split - Azoknak, akik a valódi kényelem élményét keresik

3. Midea BreezeleSS+ Split - A természet lágysága dizájnba csomagolva

4. Midea All Easy Pro Split - Verhetetlen a könnyű és gyors szerelhetőségben

5. Midea Oasis Plus Split - Csúcstechnológia otthonában

6. MDV Next by Midea

Klíma beüzemeléssel, értékesítéssel, karbantartással kapcsolatban keressen minket bizalommal!