+36 30 261 1335      +36 30 257 4126

A vezető klímagyártók megállás nélkül dolgoznak azon, hogy minden évben a vásárlók igényeit maximálisan kielégítő készülékekkel jelenjenek meg a piacon. 2017-ben a Gree és a Daikin is új típusokat kínál meglévő és leendő felhasználóinak, a tökéletes légkondicionáló-élmény érdekében.

Gree Amber

A kínai központú Gree klíma gyártósorairól évente több millió készülék kerül a felhasználókhoz. A cég legújabb fejlesztése, a Gree Amber formás beltéri egysége kellemesen passzol bármely szoba dekorációjába. A csepptálca kialakításának köszönhetően a keletkező cseppvíz könnyen a kifolyó nyíláshoz jut, és nehezebben fagy meg a csepptálcában. Wifi rendszere és a szükséges alkalmazás segítségével távolról is irányítható.

A Gree Amber fűtésre is használható, és az év bármely napján kiszámítható üzemet biztosít. Speciális, kétfokozatú kompresszorának köszönhetően alacsony hőmérsékleten is képes fűteni, akár -15 Celsius fokos külső hőmérséklet mellett is.

Az intelligens leolvasztórendszer a leolvasztási ciklusok optimalizálásával maximalizálja a fűtési teljesítményt. A szisztéma lényege, hogy – a hagyományos leolvasztással szemben – csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, nem pedig az eltelt idő alapján. És csak addig olvaszt, amíg arra tényleg szükség van.

Ugyancsak a Gree Amber sajátossága az “Ifeel” funkció, mely olyan komfortossá teszi a klímahasználatot, amilyen korábban még nem volt: a távirányítóban elhelyezett mini hőmérő érzékeli a környezetében lévő hőmérsékletet és továbbítja azt a beltéri egységnek. A berendezés így a távirányító hőérzetéhez igazítja a hőmérsékletet.

További extraként említhető a Gree gyár egyedi fejlesztése, a G10 Inverter technológia. Akár 1HZ frekvenciáig képes csökkenteni a kompresszor fordulatszámát, rendkívüli energiahatékonyságot elérve ezzel.

A széles légterelés maximalizálja a szoba komfortját azzal, hogy függőlegesen és vízszintesen is állítható. A Gree Amberben Cold Plasma rendszer szűri hatékonyan a levegőt, és elpusztítja a baktériumok 90%-át, valamint semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív oxigén ionok pedig javítják a levegő minőségét. Az innovatív elektromos kialakítás lehetővé teszi, hogy a berendezés készenlétben mindössze 0,5W áramot fogyasszon.

Gree Lomo Inverter

A Gree Lomo Inverter klímája is intelligens leolvasztó rendszerrel, Ifeel funkcióval és G10 Inverter technológiával felszerelt. LED kijelzője még kényelmesebbé teszi a használatát. Gold plasma szűrő biztosítja a tökéletesen szűrt levegőt, valamint semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív oxigén ionok javítják a levegő minőségét.

 

 

 

 

 

Daikin FTX35KM

A Daikin klímáira jellemző inverteres technológia ebben a modellben is megtalálható: folyamatosan szabályozza a beltéri hőmérsékletet, ezzel – a hagyományos rendszerekhez képest – 30 százalékkal csökkenti az energiaköltségeket és optimális komfortszintet biztosít.

A komfort légáramlás üzemmódnak köszönhetően a berendezés automatikusan állítja be a légáramlást, kerülve a huzathatást. Kényelmes komfortot biztosít, függetlenül attól, hogy a helyiségben lévők hol tartózkodnak. Emellett választható a nagy teljesítményű és a gazdaságos üzemmód is. Előbbi azért szükséges, hogy a légkondicionáló a legmelegebb és a leghidegebb napokon is gyorsan alkalmaszkodjon a felhasználó igényeihez. Egy gombnyomásra a lehető legrövidebb idő alatt a kívánt hőmérsékletűre szabályozza a levegőt, majd visszakapcsol normál üzemmódra. A gazdaságos üzemmód használata lehetővé teszi a klíma energiafogyasztásának beállítását.

Speciális, titánium apatit fotokatalitikus szűrővel felszerelt, mely eltávolítja a levegőben szálló részecskéket és lebontja a kellemetlen szagokat. Megszűri a baktériumokat, vírusokat, allergéneket. Beltéri és kültéri egysége egyaránt rendkívül csöndes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük