Ahhoz, hogy otthonunkat a megfelelő klíma hűtse/fűtse, nem lehet hasraütésszerűen vagy ránézésre választani. Az ideális berendezésnek sok szempontból meg kell felelnie a klimatizálandó tér adottságainak: a helyiségek száma, nagysága, a kívánt teljesítmény és hatásfok, a kívánt használati időtartam mind-mind olyan tényező, amit vásárláskor mindenképp figyelembe kell vennünk. Éppen ezért legjobb szakértő segítségét kérni. A Borsodklíma teljes körű szolgáltatást nyújt: a megfelelő készülék kiválasztásától kezdve a beszerelésen át a garanciális javításig, karbantartásig és tisztításig minden fázisban segíti a megrendelőt.

Megbízható munka, regisztrált vállalkozástól

Cégünk dolgozói F-gáz képesítéssel rendelkező klímaszerelők, ami azért fontos, mert készüléke garanciáját csak úgy tudja megtartani, ha ezzel a képesítéssel rendelkező szerelővel üzemelteti be. Az F-gáz minősítés a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége honlapján (www.hkvsz.hu) ellenőrizhető.

A Borsodklíma a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált cég. A hatóság egy uniós rendelkezés nyomán jött létre. 2015. március 1. óta létezik, feladata a klímagázokkal kapcsolatos tevékenységet végző vállalkozások és természetes személyek munkájának hatósági felügyelete és ellenőrzése, valamint jogosultságaik nyilvántartása. Ugyancsak a hatóság felel a tevékenység végzésére jogosító, uniós jog szerinti képesítés átvezetéséért, illetve az annak megszerzéséhez szükséges képzések megszervezéséért és lebonyolításáért. A szervezet legfontosabb feladata a berendezésekkel kapcsolatos, jogszabályokban rögzített tulajdonosi, forgalmazói és telepítést végző szakvállalkozási tevékenységek nyomon követése, összhangban az uniós jog szerinti azon követelménnyel, amely szerint a fluortartalmú üvegházhatású gázokkal töltött, nem hermetikusan zárt berendezések csak abban az esetben értékesíthetők a végfelhasználó részére, ha az igazolja, hogy a berendezés telepítését képesített vállalkozás végzi el.

Egyszerűen szólva: jogszabály írja elő, hogy minden, klímagázzal kapcsolatos tevékenységet folytató vállalkozásnak regisztrálnia kell a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál. És nemcsak a vállalkozásnak, hanem az ügyfélnek is hivatalosan be kell jelentenie, hogy mely céggel vagy vállalkozóval üzemeltette be a klímáját. Az adatbázis elérhető a www.nkvh.kormany.hu vagy a nemzetiklimavedelmihatosag.kormany.hu oldalon.

 

Budapesttől Nyíregyházáig dolgozunk

Cégünk két klíma bemutatóteremmel szolgálja ki vásárlóit és leendő ügyfeleit: az egyik a borsodi telephelyünk (3516, Miskolc, Pesti út 84.), a másik Budapest határában található (2143, Kistarcsa, Szabadság út 2.). Telephelyeink elhelyezkedésének köszönhetően tudunk munkát vállalni Budapesttől Nyíregyházáig, vagyis Borsod megye szinte egész területén (Miskolc, Tiszaújváros, Kazincbarcika), Pest megyében (Budapest, Gödöllő, Kistarcsa, Nagytarcsa, Dunakeszi, Fót, Maglód, Pécel), Heves megyében (Eger, Gyöngyös), Nógrád, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük