SINCLAIR KLÍMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

160_f_72368819_uhr4gumy25ivb0kedk7ry58r2hrh377n Sinclair klímáink  arrow-48-xxl

sinclair_klima_futesreA SINCLAIR CORPORATION LTD. a klimatizációs technika, hőszivattyúk és a LED világítástechnikai termékek területére specializálódik. A SINCLAIR márka fő célja az, hogy kényelmessé tegye kék bolygónk lakóinak életét, és egyben környezetet is védje. A kutatásnak, fejlesztésnek, gyártásnak és a termékek tesztelésének szentelt nagy figyelemnek köszönhetően a SINCLAIR termékeket magas színvonalú minőség és megbízhatóság jellemzi. Ezen kívül elsődleges céljaink közé tartozik a tanácsadás a vásárlásnál és a vásárlás után is. A SINCLAIR márkát jelenleg három termékcsoport képviseli: 2004-től klímaberendezések, 2011-től pedig levegő-víz hőszivattyúk és LED világítástechnikai termékek.

A SINCLAIR vállalat gazdasági képviselete 25 országban megtalálható…

Sinclair klíma termékpalettája elég széles. Megtalálható az oldalfali split klíma, kazettás, mennyezeti és légcsatornázható kivitelű beltéri egységek. A sinclair klíma multi kivitelben is megvásárolható, melynél akár 1 kültéri egység vezérel 5-6 sinclair beltéri egységet. Fő erősségünk, hogy kiváló minőségű termékekeinket ésszerű árakon kínáljuk. A minőség – ár megfelelő aránya számunkra egy alapkövetelmény. Termékeink nagy választékban, jól elérhető raktárakban kaphatók az egész év folyamán. Különös hangsúlyt fektetünk a tanácsadásra a vásárlásnál és a vásárlás után, a pótalkatrészek gyors szállítására, a rugalmas technikai támogatásra, ezenkívül műszaki és kereskedelmi tanfolyamok szervezését is biztosítjuk. Gazdasági partnereinkkel hosszú távú kapcsolatokat ápolunk, ami mindkét fél számára jelentősen megkönnyíti a gazdasági együttműködést.

Sinclair klíma fűtésre

 

logo geo

Sinclair klíma fűtésre optimalizált modelljei teljes értékű fűtésként funkcionálnak, így nincs szükség gázkazánra . Nyaraló helységekben 8 C-os temperálásra is képesek a Sinclair klímaberendezések, hőszivattyúk. Levegő víz hőszivattyúval akár komplett családi házak fűtése is megoldott. Sinclair hőszivattyúk melegvíz készítésre, akár medence fűtésre is kapcsolhatóak. Sinclair klímaberendezések, melyek inverteres technológiával dolgoznak, 1 kW villamos áramból, kb 4-5 kW-os fűtési energiát képesek produkálni. Ezek a berendezések, nem ritkán AA energiaosztályba tartoznak. Természetesen minél szélsőségesebbek a viszonyok, azaz minél nagyobb a hőmérsékletbeli eltérés a klíma két végén a készülék jósági foka (COP értéke) annál alacsonyabb lesz.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Menü
preloader