Samsung klímák

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

160_f_72368819_uhr4gumy25ivb0kedk7ry58r2hrh377n Samsung klíma websop arrow-48-xxl

A samsung klíma más mint a többi

A samsung klíma az egyik legújabb fejlesztésének köszönhetően egyedi háromszög alakú beltéri egységével lépett be újra a 2016-os év klíma piacára. Egyedi forma, csendesebb működés, WIFI vezérlés, Vírusdoktor, mely a samsung better és best inverteres klímában megtalálható. A vírus doktor egy micro plasma ion kibocsátás segítségével a levegőben lévő szennyeződéséket, baktériumokat szűri meg. Samsung klíma beltéri egységén digitális kijelző is megtalálható a magasabb kategóriás Samsung Better inverteres klíma modellekben. A klímakészülék szerelhetősége és karbantartása is sokkal egyszerűbbé vált. Samsung klímák kültéri egységében található inverteres kompresszor is sokkal csendesebb lett, így szomszédokat biztos nem fogja zavarni a meglehetősen alacsony zajszint sem. Samsung klíma garanciája 3+2 év, mely azt jelenti, hogy 3 év teljes körű és további 2 év a kompresszorra.

Négy különböző fantázianévre hallgató modell található meg a Samsung klíma palettáján. Samsung new borocay, Samsung Wind-Free, Samsung AR7000 Better és a Samsung AR9000 Best. Ugyanezek a samsung klíma beltéri egységek megtalálhatóak az FJM multi rendszerekben is.

A samsung berendezések megvásárolhatóak az alábbi típusszámokon: AR09KSFHBWKNZE/XZE AR12KSFHBWKNZE/XZE AR18KSFNBWKNEU. Főbb tulajdonságai között szerepel a vezérlésvédelem, gyorshűtés, nagyobb levegőáram, easy filter,  fűtés akár -15 C-ban is. A samsung new borocay típusú klíma 2,5-7 kW-os teljesítményig megtalálható samsung klíma webáruházunkban.

samsung_klima_wifiSamsung Better klíma és az inteligens Wifi

Az új inteligens wifi segítségével bárhonnan vezérelheti samsung better inverteres klímáját, ehhez nem kell mást tennie, mint letölteni-e az ehhez a szolgáltatáshoz készült ingyenes applikációt és összepárosítani a samsung klímával. Gondoljon bele, hogy nyáron a 40 fokban tart haza a munkából fáradtan, kimerülten és útközben betudja állítani telefonjáról vagy tabletjéről, hogy milyen hőmérséklet fogadja otthon. Mire hazaér samsung Better inverteres klímája már egy kellemes hőmérséklettel várja otthonában, ezzel erősítve az “otthon, édes otthon” érzést.

Ezen kívül az applikáción keresztül folyamatosan tájékozódhat a klíma működéséről, sms értesítét kap az esetleges meghibásodásról.

Legkedveltebb típus a Samsung Better inverteres klíma AR12HSSDBWKNEU 3,5 kW-os teljesítményben mely akár 20-45 nm-es helyiségekbe ajánlott.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Menü
preloader